۱۱ عکس تاریخی دردناک از بی رحمی در جنگ

جهان سال‌های بدی را پشت‌سر می‌گذارد. قرن‌های اخیر، سرشار از تباهی، جنگ، خونریزی، تجاوز و اندوه بوده‌است. هرچند این تاریخ در مقیاسِ حیات انسانی، بازه‌ای طولانی است، اما برای زمین پیر، به چشم بر هم زدنی مانند است. به‌راستی اگر قرار بود زمین، داستان زندگی‌اش را بازگو کند، چه تغریف می‌کرد؟!جای بسی شرمساری است که زمین دوست‌داشتنیِ ما، از ۳۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح تا کنون، شاهد بیش از ۱۴۵۰۰ جنگ بوده‌است.

 

در این جنگ‌ها، ۳٫۵ میلیارد انسان کشته شده‌اند! جنگ، دهشتناک‌ترین و تراژیک‌ترین بخش از فرهنگ انسان است. در میانه‌ی هر درگیری‌خون باری، مردم قرار دارند. مردمی که از ثمرات شوم جنگ، رنج می‌کشند. قلب ما از نبود تک‌تک انسان‌هایی که جنگ از زمین گرفت، خواهد شکست. پیش از آن‌که تصاویر برگزیده‌ی این نوشته را با هم ببینیم، جا دارد که بگویم شخصاً باور دارم تاریخ به احترام فداکاری همه‌ی آن‌ها که ایستادند و دفاع کردند، خواهد ایستاد. بودن ما، به قیمت گزاف نبود بسیاری از زنان و مردان شایسته میسر شده‌است. مخصوصاً ما که دوران جنگ ۸ ساله را هرگز نمی‌توانیم فراموش کنیم. حداقل دِینی که بر گردنِ ماست، این است که هرگز همه‌ی آن‌هایی را که در سنگرهای جنوب و یا در خانه‌های مسکونی هدف گلوله و موشک قرار گرفتند و آن‌هایی که زنده بازگشتند، چه با زخم جنگ، چه به سلامت و چه پس از تحمل اسارت، از یاد نبریم. از تک‌تک شما سپاسگزاریم، برای هر نفسی که به قیمت فداکاری‌تان می‌کشیم. ممنونیم که به ما اجازه‌ی زندگی دادید!

اخطار: این نوشته شامل تصاویر تلخ و تکان‌دهنده‌ای است. خواندن آن و یا نشان دادن تصاویر آن را به کودکان و نوجوانان به هیچ‌ عنوان توصیه نمی‌کنیم.

۱- سرباز ژاپنی

در سال ۱۹۴۲ و در قلب اقیانوس آرام، درگیری وحشتناکی در یک جزیره‌ی کوچک گرمسیری در گوادال کانال رخ داد. هوا جهنمی بود و رطوبت، تنفس را سخت می‌کرد. همه‌ی محیط پر از پشه‌هایی بود که می گفتند با هر نیش، تکه‌ای از پوست انسان را از جا می‌کندند. نیروهای متفقین در حال جنگ با دشمنی بودند که نمی‌توانستند ببینندش و در پس یک دیوار از پوشش گیاهیِ غیر قابل نفوذ، سنگر گرفته بودند.

عکاس مجله‌ی «لایف»، «ریف مورس» از معدود غیرنظامی‌هایی بود که در قالب یک سرباز نظامی توانسته‌بود مناظری را ببیند که تنها یک سرباز در میانه‌ی جنگ شانس دیدن‌ش را دارد. البته در آن‌چه که او می‌دید، افتخاری نبود، هر چه که بود، خون بود و تباهی و خشونت. در طی یکی از گشت‌زنی‌ها، گروه اتفاقاً به تانکی از کار افتاده رسید که در گوشه‌ای خالی از سکنه در ساحل رها شده‌بود. درست در زیر برجک دیدبانی تانک، سرِ سربازی ژاپنی قرار گرفته‌بود که دهانش به فریادی ابدی گشوده شده‌بود. گروه گشت احتمال می‌دادند که تانک بر اثر یک بمب‌گذاری از کار افتاده‌باشد.

این تصویر توانست به جهان اوج قصاوت و بربریتی را که در جنگ طبیعی جلوه داده می‌شود، نشان دهد. البته که در تمام جهان خشونت هایی غیرقابل توجیه وجود دارد اما در طی این نبرد، اوج بی‌رحمی و پست‌فطرتی در نژاد انسان مشخص می‌شود. ژاپنی‌ها با اجساد دشمن با بی‌احترامی کامل رفتار می‌کردند و آمریکایی‌ها سرهای قطع‌شده‌ی ژاپنی‌ها را به‌صورت خوشه‌هایی نگهداری می‌کردند. هر دو طرف جبهه‌ی جنگ، برای خود گردنبندهایی از دندان‌های سربازان کشته‌شد‌ی دشمن می‌ساختند.

11 عکس وحشتناک در بی رحمی انسان ها در جنگ

 


۲- بمباران ماساوا

 

در روز ۲۹ می سال ۱۹۹۱، سرانجام جنگ سی ساله‌ی استقلال اریتره از اتیوپی به پایان رسید. یک سال پیش از فرا رسیدن آن روز تاریخی، جبهه‌ی آزادی‌بخش مردم اریتره (EPLF) به امید آن‌که خط نظامی ارتش اتیوپی را مختل کند، حمله‌ای گسترده را به شهر بندری اتیوپی، ماساوا، آغاز کرد. در طی نبردی سه روزه، اریتره موفق شد که این شهر را تصرف نماید.

اما اتیوپی حاضر نبود به این راحتی‌ها کوتاه بیاید. در روزهای بعد، اتیوپی شهر  را هدف حملات بمب‌های ناپالم و خوشه‌ای قرار داد و جان صدها تن از شهروندان خود را گرفت. یک ماه بعد، بمباران‌های هوایی از سر گرفته‌شد. تمام فروشگاه‌های مواد غذایی در آتش سوخته بودند و شهر پر از اجساد سوخته‌ی کشتگانی شده‌بود که از سوء تغذیه رنج می‌بردند و زیر پناهگاه‌هایی که بی دقت و از سرِ ترس ساخته شده‌بودند، جان سپردند.

بیشتر تصاویر و ویدئوهایی که از آن فاجعه موجود است، چنان دلخراش است که به هیچ وجه مناسب انتشار در شبکه‌های اجتماعی و وبلاگ نیست.  اما تصویر این مرد لاغراندام محلی که بر بمبی نشسته‌است، می‌تواند از پس سال‌ها، بلندتر از هر خطابه‌ای درباره‌ی آن فاجعه سخن بگوید. تلخی نگاه این مرد، نمایانگر اوج فاجعه‌ای است که این دو چشم تماشا کرده و نماینده‌ی چشمان مردمانی اهل اریتره است که از دست رفتن زندگی و امید را در آن روزهای شوم به نظاره نشستند.

11 عکس وحشتناک تاریخی از بی‌ رحمی انسان‌ها در جنگ

 


۳- یک اشتباه بی‌گناه

 

این تصویر را «کریس هُندرُس» در طول جنگ عراق در سال ۲۰۰۵ ثبت کرده‌است. این تصویر می‌تواند نماینده‌ی عواقب گسترده‌ی هر عملی باشد که در جنگ رخ می‌دهد و ثابت می‌کند حتی یک اشتباه و تصادف می‌تواند خونی به دست‌هایت بنشاند که با هیچ عطری پاک نخواهد شد! هندرس در قالب یک تیم گشت‌زنی روزانه به قسمت‌های پایین شهر تل عفر  در شمال عراق رفته‌بود و خوشبختانه توانست تصوایری را از عملیات آپاژی‌هایی ثبت کند که در حال انجام وظایف میهن‌پرستانه‌ی خود بودند! در هنگام غروب و پس از ساعت ۶ عصر، رفت و آمد در خیابان ها منع شده‌بود و در این حال، گروه گشت‌زنی به خیابانی رسیدند که در مقابل خود اتومبیلی را می‌دیدند.

از آن‌جایی که اخیراً حمله‌ای مشابه به نیروهای آمریکایی صورت گرفته‌بود، گروه شروع به شلیک‌هایی برای اخطار کرد اما واکنشی از سوی سرنشینان اتومبیل که البته سربازان نمی‌توانستند ببینندشان، صورت نگرفت. اتومبیل همان‌طور پیش می‌امد، بالاخره یکی از سربازان به قصد هدف قرار دادن اتومبیل شلیک را آغاز کرد و به همراه او، همه شروع به شلیک های بی‌امان کردند. تنها وقتی اتومبیل واقعاً به آن ها رسید، آن‌ها متوجه چیزی به مراتب ترسناک‌تر از یک پاتک نظامی شدند: آن‌ها صدای گریه‌ی کودکان را شنیدند.

در اتومبیل، یک خانواده بود. یک مادر، یک پدر و چهار فرزند. آن‌ها داشتند تلاش می‌کردند که پیش از شروع ساعت منع رفت و آمد، به خانه برسند. این خانواده نتوانسته بودند سربازان استتار شده را ببینند بنابراین وقتی شلیک‌های اخطار را شنیدند، سرعت راتندن را بیشتر کرده‌بودند، که البته واکنشی طبیعی به شنیدن صدای درگیری و شلیک است. کودکان گلوله نخورده بودند ولی والدین آن‌ها از شدت جراحات دیگر غیرقابل شناسایی شده بودند. آن کودکان محال است کابوس ترسناک آن شب شوم را در تمام زندگی‌شان از یاد ببرند.

11 عکس وحشتناک تاریخی از بی‌ رحمی انسان‌ها در جنگ

 


۴- بازجویی به سبک رودِزیا

 

در بسیاری از کتاب‌های تاریخ، چیزی درباره‌ی «جنگ بوش» در رودزیا نوشته نشده‌است. این درگیری سیزده ساله در بین سال‌های ۱۹۶۴ تا ۱۹۷۹، اوج درگیری‌هایی بود که در طول دو قرن و با ورود استعمارگران اروپایی به جنوب آفریقا آغاز شده‌بود.

در سال‌های ۱۹۶۰ و زمانی که ابتلاء به آنفلوآنزای قفقازی در آفریقا اوج گرفت، ناسیونالیست‌های آفریقایی فریاد پرشور انقلاب سر دادند که به جنگی چریکی منتهی گردید و نبردی تمام‌عیار و کاملاً نژادپرستانه را دامن زد. چریک‌های آفریقایی نبرد خود را آغازگر راه آزادی از چنگال اشغال‌گران خارجی می‌دیدند و دولت سفیدپوست، آن‌ها را تروریست‌هایی می‌انگاشتند که با حملات خود، دست به شورش زده‌اند. مزارع و خانه های روستایی در طی اولین حملات، سخت‌ترین آسیب‌ها را متحمل شدند. در حالی‌که کشاورزان سفیدپوست در مزارع کار می‌کردند، همسران آن‌ها وظیفه‌ی دفاع از خانه ها را بر عهده گرفته‌بودند.

دولت رودزیا انتقام‌گیری بیرحمانه‌ای را آغاز کرد. در بسیاری از موارد، آن‌ها به‌جای جنگیدن با چریک‌ها دست به کشتار غیرنظامیان زدند. وقتی چریکی دستگیر می‌شد، باید زنجیره‌ای از بازجویی‌های طولانی را تحمل می کرد که معمولاض با شکنجه همراه بود. روزنامه‌نگاری به نام «جِی. راس. باومن» این تصویر را از یکی از بازجویی‌های نیروهای دولتی واحد سواره از چند چریک ثبت کرده است. او اسرا را مجبور کرده به حالت شنا ۴۵ دقیقه بی‌حرکت در زیر آفتاب سوزان ثابت بمانند.اگر از پا بیافتند، او را کشان‌کشان به گوشه‌ای می‌بردند، به مغزشان شلیک می‌کردند و به نشانه‌ی یک کشته‌ی دیگر، گلوله‌ای هوایی شلیک می‌نمودند! زندانیانی که از این نوع بازجویی جان سالم به در می‌بردند، در نهایت سلامت روانی خود را از دست می‌دادند.

11 عکس وحشتناک تاریخی از بی‌ رحمی انسان‌ها در جنگ

 


۵- پاکسازی در بندر کُلد

 

در کتابخانه ی کنگره‌ی آمریکا درباره‌ی این تصویر، تنها چنین توضیحی آمده: «آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار در حال جمع‌آوری استخوان‌های سربازان کشته شده در نبرد.» این تصویر، نگاهی اجمالی به جنگی است که امروزه تنها به خاطر ژنرال‌های فرمانده‌اش به یاد آورده می‌شود. این نبرد وحشت‌انگیز، در ۳۱ می سال ۱۸۶۴ آغاز شد و در طول دو هفته، جان ۱۸هزار تن را گرفت. این نبرد واقعاً هیچ دلیل خاصی نداشت. ژنرال گرانت بعدها درباره‌اش گفت: «هیچ مزیتی بابت آن، که بتواند جبران صدماتی را بنماید که متحمل‌ش شدیم، به دست نیامد.»

چهار روز پس از نبرد، فضای بندر مملو از کشتگان و زخمی‌ها بود و فرماندهان در چادرها در حال بحث بر سر توافقی بودند که به بازماندگان خدمات پزشکی ارائه گردد. تا رسیدن تیم پرشکی، دیگر خیلی دیر شده‌بود. بیشتر زخمی‌ها جان سپرده بودند. تیم پزشکی بدون این که به خدمات‌شان نیازی احساس شود، بازگشتند و تیم پاکسازی به جای‌شان فرستاده شدند. برانکاردها پشت سر هم، از جنازه‌ی سربازانی پر و خالی می‌شد که با همه‌ی امیدشان سعی کرده‌بودند تا رسیدن کمک پزشکی زنده بمانند و تاب بیاورند.

11 عکس وحشتناک تاریخی از بی‌ رحمی انسان‌ها در جنگ

 


۶- گردن‌زنیِ  سیفلیت

 

این تصویر نخستین بار در مجله‌ی «لایف» به چاپ رسید و خشم عمومی را در جهان برانگیخت. مردی که در تصویر قربانی می‌شود، ظاهراً گروهبان استرالیایی، لئونارد سیفلیت، است. تصویر در زمانی گرفته شده که سیفلیت در حین مأموریتی در پاپوآی گینه‌ی نو، اسیر شده‌بود و جنازه‌اش که با یونیفرم یک نظامی ژاپنی کشته شده پوشانده شده‌بود، یک سال پس از مفقود شدن‌ش پیدا شد. دو همراه دیگر سیفلیت نیز گردن زده شده‌بودند.

گردن زدن، یک نوع اعدام عمومی در بین ژاپنی‌ها بود و در طول جنگ جهانی دوم، آن‌ها بسیار به این عمل وحشیانه مبادرت می‌ورزیدند. این نوع اعدام وحشیانه، بسیاری از اخلاق‌گرایان در غرب را به مخالفت و واکنش واداشت. با این حال، ژاپنی‌ها بارها دست به این عمل وحشیانه زدند. در طی فاجعه‌ی سه روزه‌ی چانگ‌ژیائو و با فرمان «شُنروکو هاتا»، ۳۰هزار شهروند چینی با همین روش اعدام شدند. به نظر می‌رسد ژاپنی‌ها علاقه‌ی زیادی داشتند که با اعمالی این چنین، از بی‌رحمی‌های اهریمنانه‌ی افرادی مانند هیتلر، پیشی گیرند!

11 عکس وحشتناک تاریخی از بی‌ رحمی انسان‌ها در جنگ

 


۷- جیمز. ئی. کالاهان

 

در طی جنگ ویتنام، بخشی بسیار خطرناک در ۸۰ کیلومتری منطقه‌ی شمال سایگون قرار داشت که «منطقه‌ی جنگی D» نامیده می‌شد و تعداد نامعلومی از نیروهای ویت‌کنگ در آن مشغول به خدمت بودند. کمین و درگیری در این منطقه، بسیار رایج بود و هر حمله‌ی غافالگیرانه‌ای به‌راحتی می‌توانست منجر به نبردی شود که تا روزها در میان جنگل‌های انبوه منطقه ادامه می‌یافت.

در ۱۷ جون سال ۱۹۶۷، پزشکی به نام «جیمز. ئی. کالاهان» همراه با نیروهای پیاده‌نظام در منطقه‌ی جنگی D بود که شبیخون آغاز شد. حاصل نبردی که ۳ ساعت طول کشید، به کشته شدن ۳۱ سرباز و مجروحیت بیش از ۱۰۰ نفر انجامید.

هنوز صفیر گلوله‌ها خاموش نشده‌بود که کالاهان دست به کار شد. عکاسی به نام «هنری هوئت» این تصویر را در حالی ثبت کرده‌است که کالاهان تلاش می‌کرد سربازی در حال مرگ را نجات دهد. خشم ناامیدانه و اندوهی که در چهره‌ی کالاهان موج می‌زند، نشان‌دهنده‌ی تصور عمومی جامعه‌ی آمریکا درباره‌ی این جنگ بود. این تصویر، یکی از معروف‌ترین عکس‌هایی شد که در  ویتنام بین سال ‌های ۱۹۵۵ تا ۱۹۷۵ از نیروهای آمریکایی ثبت گردید.

11 عکس وحشتناک تاریخی از بی‌ رحمی انسان‌ها در جنگ

 


۸- حمله به اینچون

 

محال است نبردی در طی یک جنگ در بگیرد و هزینه‌هایی جبران‌نشدنی را تحمیل ننماید. شوربختانه، کسانی که بیش از همه تحت تأثیر آثار سوء جنگ قرار می‌گیرند، شهروندان غیرنظامی هستند که آرزوی‌شان پایان یافتن درگیری‌هاست. این تصویر متأثرکننده که پس از حمله به اینچونِ کره‌جنوبی ثبت گردیده‌است، شاهدی مستدل بر این مدعا است.

جنگ کره در ۲۵ جون سال ۱۹۵۰ و زمانی‌که ارتش مردمی کره‌شمالی (NKPL)، حمله به کره‌جنوبی را در پیش گرفت، آغاز شد. هر چند کشورهای جهان در این نبرد به‌سرعت واردِ عمل شدند و از کره‌جنوبی حمایت کردند، کره‌شمالی تا مدت‌ها در نبرد با جنوبی‌ها طرفِ پیروزِ میدان بود. در طی چند ماه، NKPL دست به یورش‌هایی غیر قابل توقف زد و نیروهای بین‌المللی و کره‌جنوبی از پوسان تا مرزهای شبه جزیره‌ی کره، شدیداً تحت فشار بودند.

گرفتار شدن در میان حملات پیاپی باعث شد که نیروهای بین‌المللی دست به قماری کُشنده بزنند: حمله به بندر اینچون که درست زیر مرز کره‌شمالی قرار داشت و در ۱۵ سپتامبر صورت گرفت. با محقق شدن هدف در اینچون، کره‌جنوبی می‌توانست مجدداً سئول را بازپس گیرد و بر جریان جنگ سوار گردد، هرچند که نبردها برای چند ماه دیگر تنها خون و جنون به ارمغان آورد و ادامه یافت.

11 عکس وحشتناک تاریخی از بی‌ رحمی انسان‌ها در جنگ

 


۹- میراث نارنجی

 

یکی از میراث‌های شوم جنگ ویتنام که هنوز آثار سوء آن باقی است، استفاده‌ی نیروهای امریکایی از علف‌کش بسیار مخربی به نام «عامل نارنجی» است که به منظور نابود کردن نیروهای ویت‌کنگ که در جنگل‌ها کمین کرده‌بودند و همچنین از بین بردن منابع غذایی ویتنامی‌ها، به کار گرفته‌شد و بر فراز مزارع و جنگل‌ها توسط هواپیماهای سم‌پاش، اسپری گردید. گفته می‌شود که نیروهای آمریکایی در طی جنگ ویتنام، ۷۵٫۵ میلیون لیتر از عامل نارنجی را در ویتنام و بخش‌هایی از کامبوج به‌کار بردند. هرچند که تصور می‌رفت با پایان جنگ، آلام شهروندان ویتنامی نیز پایان خواهد یافت، اما زندگی هرگز بازی عادلانه‌ای را در پیش نمی‌گیرد.

۴۵ سال پس از پایان جنگ ویتنام، مردمی که در مناطق تحت سم‌پاشی با عامل نارنجی قرار دارند، با آثار سوء دی‌اکسین بر بدن و زمین‌های کشاورزی‌شان دست و پنجه نرم می‌کنند. در حالی‌که واشینگتن مصرّانه از پذیرفتن مسئولیت ویرانی‌ها امتناع می‌ورزد، فرزندان و نوه هایی از زنانی که تحت تأثیر عامل نارنجی قرار گرفته‌اند متولد می‌شوند که از بدو تولد با نقص و بیماری روبرو هستند. عکس این قسمت، مادری را نشان می‌دهد که تحت تأثیر عامل نارنجی قرار داشته و در سال ۲۰۰۶، فرزند معلول خود را حمام می‌کند.

11 عکس وحشتناک تاریخی از بی‌ رحمی انسان‌ها در جنگ

 


۱۰- مراسم تدفین یک پدر

 

این تصویر پیش‌تر نیز در «یک پزشک» منتشر شده‌بود و یادم است که در پایان توضیحات‌ش نوشته بودم صورت پسرک، مرا بسیار به یاد چهره‌ی «ناتالی پورتمن» می‌اندازد. در این تصویر، خشونتی وجود ندارد. عامل تکان‌دهنده‌ای که در تصاویر قبلی بود هم دیده نمی‌شود، با این‌حال اندوهی وصف‌ناشدنی در تصویر وجود دارد که خارج از توان بیان با واژه‌هاست. تصویر، پسرکی را نشان می‌دهد که راست و قائم ایستاده، سرش را بالا گرفته و صورت‌ش از درد بغض و اشک‌هایی که نباید قرو بریزند تا استقامت و مرد شدن‌ش را زیر سئوال ببرند، منقبض شده، او در مراسم ترحیم پدر خود به صحبت‌های یک سرباز گوش می‌دهد و پرچم آمریکا را از وی تحویل می‌گیرد.  این تصویر تکان‌دهنده است، آن هم نه کمتر از تصاویر معمول که از جنگ‌ها می‌بینیم. این عکس نماینده‌ی حال و روز بازماندگانی است که عزیزان خود را طی بازی‌های سیاسی از دست می‌دهند و باید بقیه‌ی سال‌های طولانی زندگی خود را با تحمل رنجِ نبودِ آن‌ها سپری نمایند.

نام این پسرک، «کریستین گلوکزینسکی» است و در زمان ثت عکس، تنها ۸ سال داشت. پدر او، مارک گلوکزینسکی، یک گروهبان نیروی دریایی بود و در حین یک گشت‌زنی در استان الانبار عراق، هدف گلوله قرار گرفت و کشته‌شد، آن هم در شرایطی که تنها یک هفته به پایان مأموریت او و گروه‌ش در عراق باقی مانده‌بود. تنها با جابجا شدن یک ماشه، کریستین به چهره‌ی تمام بازماندگانی مبدل شد که پدر، برادر و فرزندان خود را از دست می‌دهند. اما امید، نیرویی سرکش است که براحتی قابل سرکوب نیست. کریستین پس از این فقدان، شروع به همکاری با نهادی خیریه به نام «فرزند یک سرباز» کرد که وظیفه‌اش، فرستادن هدایای کریسمس به کودکانی است که یکی از  والدین خود را در حین خدمت به ارتش، از دست داده‌اند.

11 عکس وحشتناک تاریخی از بی‌ رحمی انسان‌ها در جنگ
 
 

 


۱۱ – ذبح سرباز سوری

روزنامه تایمز در گزارشی مصور به نقل از خبرنگار خود در سوریه، از سربریدن سرباز اسیر به دست عناصر وابسته به القاعده خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرنگار روزنامه تایمز در توصیف این اقدام عناصر مسلح گفت: اینگونه اقدامات وحشیانه فقط در قرون وسطی مشاهده می شد.

“پاتریک ویتی” خاطرنشان کرد: در روستای کفرغان در حلب عناصر القاعده مردم را برای مشاهده سربریدن یک سرباز سوری که در جریان عملیاتی به اسارت گرفته شده بود ، دعوت کردند.

خبرنگار تایمز در خصوص سربریدن این سرباز اسیر گفت: عناصر گروه موسوم به “دولت اسلامی در عراق و شام” وابسته به القاعده سرباز جوانی را درحالیکه چشمانش را بسته بودند، به میدان آوردند. از درون احساس درد می کردم، ولی مجبور بودم که تحمل کنم زیرا من در حال ثبت وقایع هستم. چند بار در آستانه استفراغ بودم ولی خودم را کنترل کردم.

وی افزود: صحنه ای خشونت آمیز را مشاهده کردم ؛ با یک انسان به صورت غیر انسانی رفتار شد؛ او را که ترسیده و نگران بود مجبور کردند زانو بزند؛ این سرباز جوان بود و هنوز چیزی از زندگی ندیده بود، ولی او را در کمال خونسردی سر بریدند.

ویتی ادامه داد: هنگام اعدام و بریدن حنجره او، این جوان را به صورت مایل خواباندند و سه یا چهار نفر از عناصر مسلح دستها و پاهای او را گرفته بودند. او تلاش کرد که گردنش را نبرند، ولی آنها قویتر بودند .. سر او را در دست گرفته و بلند کردند و به هلهله پرداختند.

ویتی گفت: به عنوان یک انسان دوست نداشتم این صحنه را ببینم، ولی به عنوان روزنامه نگار، من دوربین در دست داشته و مسئولیت داشتم. من مسئول هستم آنچه را که در آن روز دیدم به همگان منتقل کنم تا همه از واقعیت این افراد آگاه شوند؛ ولی سعی می کنم صحنه هایی را که دیدم از ذهنم پاک کنم و دوباره آنها را یادآوری نکنم.

87639_732
 
 

تصاویر سیل مرگبار در پاکدشت

شب گذشته وقوع سیل در منطقه توچال شهرستان پاکدشت جان چهار نفر را گرفت.
 
 
 
 
 
ساعت۱:۴۰ بامداد امروز بر اثر بارندگی شدید در منطقه توچال شهرستان پاکدشت و زیر آب رفتن روستاهای پایین تر و همچنین شهرک انقلاب شهر پاکدشت، چهار نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند.
 
 
 
 
 
در اثر این سیل همچنین خسارات بسیاری به خانه های مسکونی، اموال ساکنین و محصولات کشاورزی وارد شد. همچنین مسیر تردد به روستای توچال نیز مسدود شد و نیروهای امدادی از شهرداری، فرمانداری و هلال احمر برای کمک به سیل زدگان به محل اعزام شدند. 
 
 
 
 
 
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت
 
 
 
 
(تصاویر) سیل دیشب در پاکدشت

 

بزرگترین اکتشافات تاریخی بشر +عکس

پسر ۱۸ ساله‌ی فرانسوی به نام «مارسل رویدا» در ۱۲ سپتامبر ۱۹۴۰ میلادی به دنبال سگ خانگی خود بود که ناگهان غار باستانی لاسکو را کشف کرد، اما این تنها مورد کشفیات ناگهانی انسان‌ها نیست.
 
به گزارش تلگراف، تفریح و سفر همیشه از هیجان خاصی برخوردار بوده است. انسان همیشه از طریق ماجراجویی توانسته چیزهای جدید و جالبی را کشف کند، اما گاهی پیش می‌آید که این کشفیات کاملا ناگهانی باشد. کشف مارسل رویدا ۷۵ سال پیش اتفاق افتاد و توانست خدمتی بزرگ به تاریخ فرانسه کند. به مناسبت هفتاد و پنجمین سال کشف رویدا، در اینجا قصد داریم چندین مورد مشابه را به شما معرفی کنیم.
 
غارهای لاسکو  – فرانسه

همان‌طور که گفتیم مارسل رویدا این غار را کشف کرد. درون این غارها، نگاره‌هایی با قدمت ۱۷.۳۰۰ سال وجود دارد. این مکان باستانی در سال ۱۹۷۹ میلادی در میراث جهانی یونسکو ثبت شد. غارهای لاسکو به سرعت به یکی از مقاصد محبوب گردشگری تبدیل شد، اما حالا درهای آن به دلیل آسیب‌های وارد شده به نگاره‌ها علاوه بر گردشگران، بر روی دانشمندان نیز بسته شده است.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

ماچو پیچو – پرو

هیرام بینگام، تاریخ‌نگار آمریکایی، در سال ۱۹۱۱ ماچو پیچو را به شهرت جهانی رساند و از آن موقع به یکی از مقاصد گردشگری مهم آمریکای جنوبی بدل شد. نام ماچو پیچو در سال ۱۹۸۳ در فهرست جهانی یونسکو ثبت شد. سفر شما به ماچو پیچو می‌تواند دو، هفت و یا ۱۴ روز به طول انجامد.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

 
توت‌‌آنخ ‌آمون – مصر

آرامگاه توت‌‌آنخ ‌آمون در ۴ نوامبر ۱۹۲۲ در دره پادشاهان توسط هاوارد کارتر یافت شد. این کشف به عنوان یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسیِ قرن بیستم محسوب می‌شود. نگاه‌های بین‌المللی با این کشف متوجه مصر و تاریخ آن شد و باعث هجوم گردشگران به مصر شد. ماسک کشف شده در مقبره توت‌آنخ ‌آمون امروزه در موزه قاهره نگهداری شده و به نمادی برای مصر باستان و فراعنه‌ی آن بدل گشته است. جسد مومیایی شده‌ی توت‌‌آنخ ‌آمون هنوز در مقبره‌اش در دره‌ی پادشاهان در نزدیکی اقصر نگهداری می‌شود.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

ارتش تراکوتا – چین

ارتش تراکوتا یا «لشکر سفالین» به مجسمه‌های سفالیِ هزاران سربازِ مربوط به پادشاهی چین شی هوانگ، نخستین امپراتور چین (در ۲۲۰ پیش از میلاد) اشاره دارد. این کشف باستانی نیز از مهم‌ترین یافته‌های باستان‌شناسی جهان در دهه‌های اخیر به شمار می‌رود. ارتش تراکوتا به شکلی تصادفی در سال ۱۹۷۴ توسط یک کشاورز و در حال کندن چاه یافت شد. در این مجموعه، ارتش سفالی ۸۰۰۰ سرباز، ۱۳۰ ارابه، ۵۲۰ اسب و ۱۵۰ اسب سواره نظامِ متعلق به امپراتوری چین شی هوانگ کشف شد.
 
این ارتش برای محافظت از پادشاه در زندگی پس از مرگ او، در محله لینتونگ در شهر شی‌آن چین ساخته شده بود. گفتنی است تمام شخصیت‌های از یکدیگر متمایز بوده و در سه گودال اصلی پراکنده شده‌اند.

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

 
تروآ – ترکیه

تروآ زمانی مرکز جنگ مشهور و تاریخی بود و حالا مخروبه‌های آن را می‌توان در ترکیه امروزی پیدا کرد. شهر تروآ که امروزه به آن حصارلیک گفته می‌شود در دهه ۱۸۶۰ میلادی یافت شد و گردشگران می‌‎توانند به راحتی از آن دیدن کنند.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

ساتون هوو – انگلستان

آثار پیدا شده در محل کشتیِ دفن شده در وودبریجِ آنگلیای شرقی نیز به نوبه خود حائز اهمیت است. آثار موجود در آن در سال ۱۹۳۹ میلادی خارج شد و در دهه‌های ۶۰ و ۸۰ میلادی نیز بقیه کار آن انجام شد. اکثر آثار کشف شده آن امروزه در موزه بریتانیا نگهداری می‌شود.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

پترا – اردن

پترا در میان کوه‌های شِرا واقع شده و از ۲۰۰ هزار سال پیش زندگی در آنجا جریان داشته است. اما شهر باستانی پترا توسط پادشاهی نَبَطی‌ها در قرن یک پیش از میلاد ساخته شد. پترا تا سال ۱۰۶ پس از میلاد پایتخت حکومت نبطی‌ها بود و پس از آن در دست رومی‌ها افتاد. پترا پس از مدتی از ذهن‌ها پاک شد. سرانجام در سال ۱۸۱۲، یک ماجراجوی سوئیسی به نام «جوهان لودویگ بورکاردت» آن را دوباره به جهان معرفی کرد.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

کاراکول – بلیز

کاراکول یکی از شهرهای اصلی مایاها در عصر خود بود و امروزه در شرق کشور بلیز در آمریکای مرکزی قرار دارد. زندگی در این شهر در سال ۹۵۰ میلادی به پایان رسید. الوار سازانی که در سال ۱۹۳۷ میلادی برای قطع کردن درختان ماهون به منطقه رفته بودند، کاراکول را کشف کردند. امروزه کاراکول یکی از مهم‌ترین جذابیت‌های گردشگری منطقه محسوب می‌شود. کاراکول بزرگترین مکان باستانی مربوط به قوم مایا در کشور بلیز است. ارتفاع معبد اصلی آن نسبت به سطح جنگل ۴۱ متر است و حتی امروزه نیز یکی از مرتفع‌ترین سازه‌های ساخته شده توسط بشر در این کشور محسوب می‌شود.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

 

پمپئی – ایتالیا

پمپئی شهری است که زیر زمان دفن شده است. شهر پمپئی و شهر هرکولانیم در همسایگیِ آن تقریبا توسط آتشفشان کوه «وزوو» از بین رفتند. ویرانه‌های پمپئی در نزدیکی ناپل در ایتالیا واقع شده است. پس از آتشفشان، این شهر برای قرن‌ها زیر ۴ تا ۶ متر خاک و خاکستر مدفون شده بود. با این حال شهر پمپئی به صورت کاملا اتفاقی یک بار در سال ۱۵۹۹ و یک بار هم در سال ۱۷۴۸ میلادی کشف شد و در نهایت نیز در فهرست جهانی یونسکو ثبت شد. این شهر تاریخی با بیش از دو میلیون و پانصد هزار بازدید کننده در سال، یکی از جاذبه‌های مهم ایتالیا به شمار می‌آید.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

معبد بوروبودور – اندونزی

معبد بوروبودور  (Borobudur) متعلق به آیین بودا بوده و بزرگترین عمارت باستانی نیمکره جنوبی محسوب می‌شود. این معبد در وسط یک جنگل بارانی در اندونزی ساخته شد و قدمت آن به قرن هشتم میلادی بازمی‌گردد. در آن زمان، دودمان سیلندرا در منطقه حاکم بود. معبد بوروبودور تا قرن ۱۵ میلادی، یعنی پیش از روی آوردن اکثر مردم به دین اسلام هنوز هم استفاده می‌شد. این معبد زیر خاکستر و پوشش گیاهی پنهان شده بود و تا سال ۱۸۱۴ تنها مردم محلی از وجود آن مطلع بودند. در آن سال اما حاکم بریتانیایی جاوا «سر توماس رافلز» این معبد را جهانی کرد. گفتنی است در این معبد زیبا حدود ۵۰۰ مجسمه بودایی وجود دارد.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

سنگ روزتا – مصر

سنگ روزتا کتیبه‌ای متعلق به دوران مصر باستان است. این کتیبه را سپاهیان ناپلئون در سال ۱۷۹۹ میلادی در روستایی به نام رشید که در غرب به آن روزتا گفته می‌شد، پیدا کردند. کتیبه روزتا استون در حال حاضر در موزه بریتانیا نگهداری می‌شود و مصر نیز همواره خواستار پس گرفتن آن بوده ‌است.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

اوتسی – ایتالیا

اوتسی یا مرد یخی نام پیکر مومیایی شده‌ای است که در سال ۱۹۹۱ در یخچال کوه‌های اوتسال آلپ در مرز اتریش و ایتالیا یافت شد. اوتسی به شکلی کاملا طبیعی مومیایی شده و بین سال‌های ۳۱۰۵ تا ۳۳۵۹ قبل از میلاد مرده است. او کهن‌ترین مومیایی طبیعی یافت‌شده در سراسر اروپا است. در بررسی‌های انجام شده بر روی مومیایی مشخص شد که اوتسی بر اثر جراحت ناشی از اصابت تیر به شانه‌اش جان داده بود. اوتسی و متعلقاتش در حال حاضر در موزه شهر بولزانو نگهداری می‌شوند.
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

آبشار ویکتوریا – زیمباوه

آبشار «ویکتوریا» آبشاری طبیعی در جنوب قاره آفریقا است که در مرز زامبیا و زیمبابوه قرار گرفته است. دیوید لیوینگستن، کاشف مشهور اسکاتلندی، در سال ۱۸۵۵ میلادی آبشار ویکتوریا را پیدا کرد و آن را به افتخار ملکه ویکتوریا، آبشار ویکتوریا نامید. او در مورد آبشار ویکتوریا می‌گوید: «زیباترین منظره‌ای بود که در آفریقا دیدم… این مناظر را باید از زوایای مختلف و با فاصله دید.»
 

ناگهان همه چیز تغییر کرد!

شهری باستانی در هندوراس

در ماه مارس سال جاری، شهری در باستانی در هندوراس یافت شد که هنوز هیچ نامی برای آن انتخاب نشده است، ولی احتمالا گفت که نسل‌های آینده به آنجا هجوم خواهند برد.

ناگهان همه چیز تغییر کرد!
 
 

تصاویری که دنیا را تکان داد(قسمت ششم)

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛تصاویر زیر از لحظه هایی شکار شده است که شاید هرگز به ذهن عکاس آنها نمی رسید روزگاری در تاریخ از آنها به عنوان عکس های تاثیر گذار دنیا یاد شود.

تصاویری که دنیا را تکان داد
 
گریسلی سرباز انگلیسی در جنگ جهانی دوم برای دیدن نامزدش 200 بار از کمپ اسیران فرار کرد و بازگردانده شد.
 
تصاویری که دنیا را تکان داد
 
اسیر آلمانی آزاد شده و به ملاقات دخترش که سال ها ندیده بود آماده است.
 
تصاویری که دنیا را تکان داد
 
سرباز ارتش آزادی بخش مردم سودان در آستانه استقلال از سودان جنوبی
 
تصاویری که دنیا را تکان داد
 
سرباز تر خورده بوسیله تک تیر اندازها در آغوش یک کشیش در درگیری های ونزوئلا
 
تصاویری که دنیا را تکان داد
 
دعای یک راهب در چین برای پیرمردی که هرگز به قطار نرسید
 
تصاویری که دنیا را تکان داد
 
ادای احترام رابرت پرزا برای فرزند کشته شده اش در یازده سپتامبر و فرو ریختن برج های تجارت جهانی
 
تصاویری که دنیا را تکان داد
 
تصاویری که دنیا را تکان داد(قسمت ششم)
نیروهای ارتش آمریکا در امتداد تسخیر ساحل نرماندی در سال 1944 
 
تصاویری که دنیا را تکان داد
 
اسم عکس"بهترین سربازان من"در سال 1942 
 
تصاویری که دنیا را تکان داد
 
نبرد استالینگراد سال 1943
 
تصاویری که دنیا را تکان داد
 
 
منهدم شدن 3300 تانک شوروی در نبرد با ارتش آلمان سال 1941

 

کتک زدن آوارگان سوری توسط پلیس مجارستان (تصاویر)

جنگ‌زدگان سوری که از چنگال تروریست‌های داعش به کشورهای مختلف دنیا پناه آورده‌اند، مورد آزار و اذیت و (در مواردی) ضرب و شتم شدید پلیس قرار می‌گیرند.

براساس این گزارش، پلیس مجارستان در منطقه مرزی “هورگوش” که فاصله کوتاهی تا صربستان دارد، از ورود آوارگان سوری به این کشور جلوگیری کرد و زمانی‌که با مقاومت پناهجویان روبرو شد؛ آنان را مورد ضرب و شتم قرار داد.

نیروهای پلیس پس از ضرب و شتم آوارگان با “باتوم”، گازهای فلفل را به سوی آنان برتاب کردند که موجبات تنگی نفس آن را فراهم ساخت.

 
 

 

 

حمله سگ وحشی به یک کارتن خواب +تصاویر

 مرد بی خانمانی که در کنار خیابان ایستاده و نظاره گر رفت آمد مردم بود مورد حمله سگ” پیت بول” پلیس در حالی قرار گرفت که تلاش مردم برای نجات وی نتیجه ای در بر نداشت.

تلاش پلیس برای جدا کردن سگ از مرد بی خانمان نیز نتیجه ای نداشت و در نهایت به ضرب گلوله پلیس کشته شد.

مرد بی خانمان ۵۰ ساله با جراحات و صدمات جدی که در نتیجه پارگی در قسمت پهلو و دست  سمت چپ به وجود آمده بود به بیمارستان متدیست نیویورک منتقل شد.

 

حمله وحشیانه سگ پلیس به یک بی خانمان+ تصاویر

 

حمله وحشیانه سگ پلیس به یک بی خانمان+ تصاویر

 

حمله وحشیانه سگ پلیس به یک بی خانمان+ تصاویر

 

حمله وحشیانه سگ پلیس به یک بی خانمان+ تصاویر

 

 

سال ۲۰۱۵ سال فلاکت‌بار برای آوارگی خاورمیانه (تصاویر)

صبر کنید بارگذاری شوند

 

 

 

http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024331196032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/13940615111350366033704.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151113496936033704.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024335876032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024339466032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024337436032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024333226032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024334626032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/13940615102434086032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024341646032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024335406032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024338686032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024346016032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024343826032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024347416032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024349446032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/13940615102435696032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024352726032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024336496032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024334006032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024353656032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024358496032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151024357556032604.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/139406151113493506033704.jpghttp://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/06/15/13940615102434556032604.jpg

 

 

اقتدای روحانی وسید حسن به هاشمی+عکس

عکسی کمتر دیده شده اقتدای روحانی و سید حسن خمینی به هاشمی در فضای مجازی در حال انتشار است که می‌توانید ملاحظه کنید.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، عکسی کمتر دیده شده اقتدای روحانی و سید حسن خمینی به هاشمی در فضای مجازی در حال انتشار است که می‌توانید ملاحظه کنید.
 
اقتدای روحانی وسید حسن به هاشمی+عکس

 

جنجالی ترین عکس‌های خبری در طول تاریخ را ببینید

طی روزهای اخیر انتشار تصویری از جسد یک کودک سوری که امواج آب او را به ساحل شهر “بدروم” ترکیه آورده بود بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان یافت و افکار عمومی را در شوک فروبرد؛ اما این اولین بار نیست که یک عکس جهان را تکان می‌دهد و توجهات را به سوی یک فاجعه جلب می‌کند.

پس از آنکه انتشار عکس‌های”نیلوفر دمیر” عکاس و خبرنگار ترک از جسد کودک پناهجوی سوری در ساحل “بدروم” منتشر شد بازتاب گسترده‌ای در رسانه ها و شبکه های اجتماعی در سراسر جهان داشت و بسیاری از شوک جهانیان در مواجه با این عکس خبردادند.

عکاس این عکس که برای پوشش اخبار و وضعیت آوارگان سوری که به صورت غیرقانونی توسط قاچاقچیان عازم ترکیه می‌شوند به بدروم رفته بود به گفته خود در مواجه با این صحنه شوکه شده و در جای خود میخکوب می‌شود اما در همین لحظات دست به کاری می‌زند که پیامدهای جهانی به همراه داشت.

او دوربینش را آماده می‌کند تا این تصویر تکاندهنده را به ثبت برساند و با دیگران به اشتراک بگذارد؛ اقدامی که معمولا هر خبرنگار و عکاسی در این مواقع انجام می‌دهد. در تاریخ عکاسی بسیاری از عکاسان و خبرنگاران و حتی افراد عادی عکس‌هایی گرفته اند که مانند عکس های دمیر جهان را تکان داده است. عکس‌های تکاندهنده ای که در روزهای اخیر رسانه های مختلف به بازنشر آنها علاقمند شده اند در تاریخ عکاسی خبری کم نبوده اند؛ تصاویری که پس از انتشار، افکار عمومی جهان و حتی سیاستمدان جهان را تحت تاثیر قرار داده و تاریخ را عوض کرده‌اند. از این میان برخی معروفتر هستند که تعدادی از آنها را در زیر می‌بینید.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
گلوله های توپ پس از پایان جنگ روی زمین ریخته شده است. دره “سایه مرگ” اسم این عکس است که در سال ۱۸۵۵ توسط “راجر فنتون” به عنوان یکی از اولین عکس‌های جنگی گرفته شده است. در این نبرد روسیه با انگلیس و فرانسه و ساردینا و امپراطوری عثمانی درگیر جنگی شدند که از آن به عنوان یکی از اولین جنگ‌های مدرن دنیا نام برده می‌شود.

 

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 عکس آبخوری های مجزا در کارولینای شمالی یکی از عکس های نمادین دهه ۵۰ است که “الیوت ارویت” عکاس شهیر امریکایی عکاسی کرده است.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 این عکس در سال ۱۹۳۰ گرفته شده است و صحنه اعدام غیرقانونی دو سیاه متهم به جنایت را که اصطلاحا “لینچ” نامیده می شد، نشان می دهد. این دو نفر به وسیله انبوهی از مردم از زندان ایالتی به صورت غیرقانونی و به زور بیرون آورده شدند و بعد از شکنجه به دار آویخته شدند.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
  عکس مشهور به “مادر مهاجر” از “دوروتی لنگ” عکاس روزنامه سانفرانسیسکو در سال ۱۹۳۶ و دوران رکود بزرگ؛ این عکس فقر و بی پناهی یک مادر و فرزندان بی بضاعتش را در اردوگاه “نیپومو” نشان می‌دهد.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس “موری بکر” از واقعه آتش‌سوزی در کشتی هوایی LZ129 “هیندنبورگ” در نیوجرسی در ۶ می ۱۹۳۷. در اثر این آتش سوزی ۹۷ نفر از سرنشینان کشتی هوایی و ۳۵ نفر روی زمین (به علت سقوط کشتی) آتش گرفتند؛ این واقعه باعث شد تا استفاده از کشتی هوایی منسوخ شود.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس “هورست فاس” از اعدام افراد مظنون به همکاری با پاکستان توسط سربازان بنگلادشی در “داکا”. این عکس جایزه پولیتزر را در سال ۱۹۷۲ برای فاس به همراه داشت.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 سربازی به نام “هنس کونراد شومن”، با جهیدن از روی این دیوار سیم خاردار زندگی اش را به خطر انداخت. او در سومین روز احداث دیوار برلین در آگوست۱۹۶۱ از آلمان شرقی به آلمان غربی فرار کرد. “پیتر لایبنگ” عکاس این عکس است. شومن بعداً در زندگی اش از روان پریشی رنج می برد و در سال ۱۹۹۸ خود کشی کرد.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 سگ پلیس آمریکا به یکی از تظاهرات‌کنندگان جنبش حقوق مدنی در ۳ می ۱۹۶۳ حمله کرده است که در بیرمنگام به مخالفت با حکم ممنوعیت راهپیمایی پرداختند؛ این عکس فردای آن روز در صفحه اول روزنامه نیویورک‌تایمز منتشر شد و جان اف‌کندی، رئیس جمهور وقت آمریکا را وادار به موضع گیری کرد.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس “یاسوشی ناکائو” از حمله یک دانشجو به “آسانوما” رهبر حزب سوسیالیست ژاپن

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس “مالکولم براون” از “تایچ کوانگ دوک” راهبه بودایی در ویتنام جنوبی که در اعتراض به شکنجه راهبه ها توسط دولت خود را سوزاند. سال ۱۹۶۳

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس مشهور “ادی آدامز” عکاس اسوشیتدپرس از اعدام اسیر ویت‌کنگی توسط سرتیپ “نگوک لوآن”؛ انتشار وسیع این عکس در روزنامه ها و شبکه های تلوزیونی موجی از اعتراض نسبت به حضور نظامی امریکا در ویتنام برانگیخت و پیامد آن “ریچارد نیکسون” رئیس جمهور وقت امریکا دستور خروج واحدهای زمینی این کشور از ویتنام را صادر می‌کند.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 پس از آنکه بمب ناپالم به دهی در جنوب ویتنام اصابت کرد، اطفال ترسیده و فرار می کنند. این عکس افکار عمومی را بیشتر علیه جنگ ویتنام کرد و “نیک یت”، عکاس آن نیز در سال ۱۹۷۳ برنده جایزه پولیتزر شد.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
  تصویری از لحظه انفجار اتمی “ناکازاکی”؛ این بمباران در بدو امر ۳۹۰۰۰ نفر را کشت و ۲۵۰۰۰ نفر را زخمی کرد و ده‌ها هزار نفر را نیز سال‌ها بعد به علت صدمات جانبی انفجار و سوختگی و مواد رادیواکتیو کشت. عکس بالا را “چارلی سوئینی” خلبان بمب افکن امریکایی عکاسی کرده است.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
سایه یک نفر پس از انفجار اتمی در “هیروشیما”؛ این سایه در فاصله ۲۰۰ متری مرکز انفجار برجامانده است. به نظر می رسد فردی روی پله‌ها افتاده و خاکستر شده، اما پله‌های زیر بدن او سالم مانده است.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس مشهور به “آخرین یهودی” در سال ۱۹۴۱؛ این عکس در آلبوم شخصی یک سرباز یافت شد که پشتش نوشته بود آخرین یهودی “وینسا”. این مرد آخرین یهودی از ۲۸۰۰۰ یهودی “وینسا” بود که کشته شد.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس مشهور “رابرت کاپا” از لحظه اصابت گلوله به سر یک سرباز جمهوری خواه اسپانیایی در “کوردوبا” در جنگ های داخلی این کشور. سال ۱۹۳۷

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 مرگ “بینو اوهنیسورگ”؛ در ۲ ژوئن ۱۹۶۷ پلیس با اعتراض علیه بازدید رسمی شاه ایران از آلمان برخورد کرد و “بینو اوهنیسورگ”، دانشجوی آلمانی در آن روز با شلیک گلوله کشته شد. این عکس جنبش جناح چپ در آلمان در اواخر سال های ۱۹۶۰ را تشدید کرد.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 عکس مشهور به دزد غذا در سال ۱۹۹۸؛ این عکس توسط یک عکاس انگلیسی در کمپ گرسنگان آفریقا گرفته شده است.  

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 عکس “جف وایدنر” در ۵ ژئن ۱۹۸۹ از یک مرد که ستونی از تانک ها را با ایستادن در برابر آن ها متوقف کرده است. این عکس فردای سرکوب اعتراضات در میدان “تیان آن من” برداشه شده است. هویت و سرنوشت این معترض ناشناخته هرگز معلوم نشد.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
بحران قحطی سال ۱۹۹۴ در سودان؛ این عکس که به عنوان تاثیرگذارترین عکس تاریخ شناخته می‌شود برنده جایزه پولیتزر نیز شده است. “کوین کارتر” عکاس این عکس به خاطر آنکه به کودک کمک نکرده بود تحت فشار افکار عمومی قرار گرفت و سه ماه بعد خودکشی کرد.  

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس رنگی “استیفن پاست” از یک زن مغول محکوم به مرگ که در جعبه چوبی بسته شده است. این عکس در سال ۱۹۱۳ برداشته شده است.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس “مایک ولز” از دستان کودک مبتلا به سوء تغذیه در “اوگاندا”؛ این عکس به نمادی از بحران تغذیه در افریقا بدل شد. سال ۱۹۸۰

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 عکس مشهور از اولین جراحی جنین در هفته ۲۱ بارداری؛ این عمل در سال ۱۹۹۹ به خاطر آنکه جنین دچار مهره‌شکاف (شکاف مادرزاد مهره‌ها) بود خیلی زود صورت گرفت. در حین عمل این جنین دست خود را خارج کرد و انگشت جراح را در دست گرفت. در این لحظه “مایکل کلنسی” عکاس “یو. اس. تودی” که برای ثبت تاریخ اولین جراحی داخل رحم در محل حاضر بود عکسی را شکار کرد که افکار عمومی جهان را تحت تاثیر قرار داد.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 عکس “ابراهام زاپرادر” از ترور جان. اف کندی رئیس جمهور امریکا در نوامبر ۱۹۶۳ در شهر دالاس تکزاس.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
کشته و سوزانده شدن چهار پیمانکار امنیتی خصوصی از شرکت “بلک واتر” در فلوجه در سال ۲۰۰۴. آنطور که “خالد محمد” عکاس این عکس گفته بدن سوخته آنها بر روی زمین در خیابان کشیده و سپس از روی یک پل بر روی رودخانه فرات به دار آویخته شده است.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
“عکس مانو باربو” پس از بمباران هوایی از پدر سوری که جسد فرزندش را در آغوش گرفته است. سال ۲۰۱۲

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس “دارکو باندیچ” از “فریدا اوزمانویچ” دختر پناهجوی بوسنیایی که در جنگل های حومه کمپ آوارگان در بوسنی خود را حلق آویز کرده است. گفته می‌شود به خاطر کشتار مردان و پسران توسط نیروهای صرب در سال ۱۹۹۵ زنان و مادران وضعیت روحی وخیمی داشتند.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس “ریچارد درو” عکاس اسوشیتدپرس از سقوط مردی از برج های تجارت جهانی پس از حمله القاعده

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 زن خاک آلود پس از حمله به برج های دوقلوی امریکا؛ “مارسی بوردر” که به خاطر این عکس مشهور شد، در ۲۶ آگست ۲۰۱۵ در ۴۲ سالگی در گذشت. او از سرطان معده رنج می برد که گفته می شود به خاطر تاثیرات این اتفاق بود.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
تصاویری از شکنجه زندانیان در زندان ابوغریب که افشای آن موجی از اعتراض به سیاست‌های امریکا را در پی داشت.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس “وادد بالیلتی” که برنده جایزه پولیتزر نیز شد. در این عکس که در سال ۲۰۰۷ گرفته شده یک زن در مقابل نیروی امنیتی اسرائیل که می‌خواهند او را از خانه و کاشانه‌اش برون کنند ایستاده است.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس “ژان مارک بوجو” از اسیر جنگی عراقی و پسر ۴ ساله اش در اردوگاه اسرای جنگ امریکا و عراق در نزدیکی نجف در سال ۲۰۰۳؛ سربازان امریکایی، پدر و پسر عراقی را از هم جدا نکرده و با هم زندانی کردند.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
 پرتره ای از”استیو مک کوری” از دختر پناهجوی افغان که در سال ۱۹۸۵ روی جلد “نشنال جئوگرافی” منتشر شد. این عکس به یکی از مشهور ترین نمادهای اشغال شوروی تبدیل شد.

عکس‌هایی که جهان را تکان داده‌اند
عکس تلخ “نیلوفر دمیر” عکاس ترک از جسد کودک ۳ ساله سوری که در مسیر فرار از نیروهای داعش با قایق های نا امن غرق شده و دریا جسدش را به ساحل آورده است. عکسی که موجی از خشم در سراسر دنیا به پا کرده است.

 
 

عکس های خبری از ایران و جهان (سری ۳۱)

صبر کنید تصاویر بارگذاری شوند

.

.

.

 

 

آیین استقبال از پنج شهید گمنام – همدان. (ایسنا/ پوریا پاکیزه)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

آیین استقبال از شهدای گمنام – اراک. (ایسنا/ عادل عزیزی)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

بدرقه زوج‌های دانشگاه امیرکبیر به مشهد. (ایسنا/ برنا قاسمی)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

هشتادمین سالگرد تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران. (تسنیم/ حامد ملک‌پور)
تصویر
تصویر
تصویر

نمایشگاه توانمندی‌های دانشگاه تهران. (ایرنا/ مرضیه موسوی)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

انتخابات هیأت مدیره خانه سینما. (مهر/ حسین اسماعیلی)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

جشنواره مد و لباس فجر. (ایرنا/ مجتبی محمدلو)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

آیین گِل هاکُنی در مُجن – شاهرود. (ایسنا/ علیرضا اسلام‌پناه)
تصویر
تصویر

کشف محموله مواد مخدر در دلیجان. (ایسنا/ عادل عزیزی)
تصویر
تصویر

نمناک شدن لبان خشکیده هامون. (ایسنا/ بهروز شهرکی)
تصویر
تصویر
تصویر

سخنرانی محمدجواد ظریف در در جلسه شورای حقوق بشر در سازمان ملل متحد. (Salvatore Di Nolfi/Keystone/ via EPA)
تصویر

سخنرانی جان کری در جلسه شورای حقوق بشر. (REUTERS/Denis Balibouse)
تصویر

زنگ گشایش در نزدک، بازار بورس سهام در نیویورک. (Gordon Donovan/Yahoo News)
تصویر

دانشجوی معترض در یانگون. (AP Photo/Gemunu Amarasinghe)
تصویر

تظاهرات دانش آموزان دبیرستانی در نیومکزیکو. (Roberto E. Rosales/The Albuquerque Journal via AP)
تصویر

مرد بی‌خانمان در حال مطالعه؛ آتن. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
تصویر

تلاش برای مهار آتش در کیپ تاون؛ آفریقای جنوبی. (AP Photo/Schalk van Zuydam)
تصویر

مبارزه با آتش؛ کیپ تاون. (EPA/NIC BOTHMA)
تصویر

پمپ بنزین در دونتسک. (AP Photo/Vadim Ghirda)
تصویر

کنگره جهانی موبایل در بارسلونا. (AP Photo/Manu Fernandez)
تصویر

گارد ریاست جمهوری فرانسه در مراسم استقبال از نخست‌وزیر کبک. (AP Photo/Philippe Wojazer)
تصویر

بازی کودکان در ساحل؛ دهلی نو. (REUTERS/Adnan Abid)
تصویر

محافظت از مرزعه برنج در برابر پرندگان در جاوا. (REUTERS/Darren Whiteside)
تصویر

برف در سرینگر. (REUTERS/Danish Ismail)
تصویر

قهرمان مسابقات جهانی اسکی آلپاین در بانسکو. (REUTERS/Stoyan Nenov)
تصویر

 
 

گزارش تصویری از سفر احمدی‌ نژاد به ترکیه

احمدی نژاد در اولین سفر خارجی خود پس از ریاست جمهوری روز پنجشنبه تهران را به قصد استانبول ترک کرد تا در مراسم نکوداشت مرحوم نجم الدین اربکان از شخصیت های برجسته و ذی نفوذ ترکیه شرکت کند؛ مراسمی که با حواشی همراه بود.
 
 
 
سفر محمود احمدی نژاد به ترکیه بنا به دعوت رسمی فرزند مرحوم اربکان و رئیس بنیاد اربکان انجام گرفت و در جریان آن احمدی نژاد، در مراسم یادبودی که به مناسبت چهارمین سالگرد درگذشت اولین نخست وزیر اسلام گرای ترکیه برگزار می شود سخنرانی کرد؛ سخنرانی‌ای که بی حاشیه نبود و با زد و خورد همراه شد.
 
 
 
مجله مراحم: به گزارش منابع خبری، در حاشیه سخنرانی محمود احمدی‌نژاد در مراسم نکوداشت نجم‌الدین اربکان یک نفر سعی کرد سخنرانی او را به هم بریزد. درگیری پس از آن رخ داد که این فرد سعی کرد پرچم ارتش آزاد سوریه را به دست بگیرد. در این درگیری آسیبی به احمدی نژاد وارد نشد.
 
 
 
گفتنی است در کنار حضور در مراسم سالگرد درگذشت اولین نخست وزیر اسلام گرای ترکیه دیدار با عبدالله گل رئیس جمهور سابق این کشور و جمعی از نخبگان ترکیه شامل علما، روحانیون، دانشگاهیان، جوانان و نمایندگان اصناف، تجار و بازرگانان از برنامه های سفر احمدی نژاد به شمار می‌رفت.
 
 
 
بورسا محل برگزاری مراسم یادبود مرحوم اربکان، چهارمین شهر مهم ترکیه و مرکز استانی به همین نام است و امام خمینی (رض) در مسیر تبعید به عراق به مدت هشت ماه میهمان مردم شهر بورسا بودند که به گرمی مورد استقبال آنان قرار گرفتند.
 
 
 
در سفر سه روزه احمدی نژاد به ترکیه، ثمره هاشمی، الهام، میرتاج الدینی، حجت الاسلام بهرامی، امیدی، تمدن و شمقدری وی را همراهی می کنند. عکس های منتشر شده در منابع خارجی و سایت رسمی احمدی نژاد از متن و حواشی این سفر را در زیر می بینید.
 
 
 
 
 
استقبال فاتح اربکان از احمدی نژاد
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
 
 
 
 
حضور احمدی نژاد در نماز جمعه شهر بورسا
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
 
 
 
 
 
بازدید احمدی نژاد از منزل امام‌خمینی(ره) در بورسا
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
 
 
 
 
 
دیدار احمدی نژاد با عبدالله گل
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
 
 
 
 
 
دیدار با طلاب و دانشجویان
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
 
 
 
 
 
حضور در مراسم یادبود نجم الدین اربکان
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 
(تصاویر) سفر احمدی‌نژاد به ترکیه
 

 

 

دیدارهای جنجالی دولت مردان ایران با خارجی ها +تصاویر

سفر به تهران پیش از اعدام

یکی از جنجالی ترین سفرهای صورت گرفته، مربوط به دیدار نیکلای چائشسکو رئیس جمهوری وقت رومانی به تهران در دی ماه ۱۳۶۸ خورشیدی بود. رئیس جمهور کمونیست رومانی چند روز پس از بازگشت از سفرش به ایران و دیدار با مقامات بلندپایه وقت از جمله اکبر هاشمی رفسنجانی، به دست انقلابیون محاکمه و اعدام شد. 

در پی این تحولات نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پرسش از علی اکبر ولایتی، وزیر امور خارجه وقت، خواهان پاسخگویی او در قبال دعوت از «دیکتاتور مخلوع رومانی» به تهران شدند. در پی اعتراضات بی سابقه به وزارت امور خارجه ایران و شخص دکتر ولایتی، سفیر وقت ایران در رومانی به دلیل اینکه «گزارش جامعی درباره اوضاع داخلی رومانی در آستانه سفر چائوشسکو به تهران ارایه نداده بود» کنار  گذاشته و برای توضیح به تهران فرا خوانده شد.

 

مجله مراحم

 


شایعه و تکذیب در حاشیه مراسم تدفین پاپ

سید محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، چندین بار به دلیل سفرها و دیدارهای خارجی خود مورد مواخذه محافظه کارانی قرار گرفت که هنوز اصول گرا خوانده نمی شدند و حرف و حدیث های گوناگونی در مورد حضور او در خارج از کشور به وجود آمد. خاتمی در جریان آخرین سفر اروپایی خود در دوران ریاست جمهوری اش در مراسم خاکسپاری پاپ ژان پل دوم حضور پیدا کرد. 

در آن مراسم رهبران سیاسی بیشتر کشورهای دنیا حضور داشتند. حواشی آن سفر برای خاتمی به همین ماجرا مربوط می شد و اینکه رسانه هایی مدعی مواجهه و حتی دست دادن ناخواسته رییسان جمهور اسراییل و ایران شدند. گویا آقای خاتمی ناگهان با فردی رو به رو شده بود که به فارسی و با لهجه یزدی با او صحبت می کرد. البته این گزارش ها را مقام های رسمی دولت ایران تکذیب کردند.

 

همه دیدارهای جنجالی با چهره های خارجی

 


داووس خبرساز

خاتمی یک بار دیگر هم به دلیل سفری به اجلاس داووس مورد حمله قرار گرفت. این جنجال در سال ۱۳۸۸ و زمانی اتفاق افتاد که روزنامه کیهان مدعی شد خاتمی  در سال های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ با حضور در اجلاس داووس با جورج سورس، سرمایه دار یهودی، دیدار کرده است. هرچند دفتر آقای خاتمی این ادعاها را تکذیب کرد اما مخالفان او در سال های گذشته از این ادعا به عنوان عاملی برای سرزنش رئیس جمهور پیشین ایران استفاده کرده اند. یکی از آخرین نمونه ها، سخنرانی حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان، در آذرماه گذشته در دانشگاه تهران بود. شاید کیهان در این سال ها هزار بار این ادعا را تکرار کرده باشد! آن قدر که تکذیب ها هم کارگر نیفتد!

 

همه دیدارهای جنجالی با چهره های خارجی

 


دست دادن در استانبول

یکی دیگر از دیدارهای پرحاشیه خاتمی زمانی اتفاق افتاد که پس از چاپ کاریکاتورهایی در روزنامه ای دانمارکی، رئیس جمهوری پیشین ایران با اندرس فوگ راسموسن، نخست وزیر وقت دانمارک در اجلاس «اتحاد تمدن ها» در استانبول دست داد. در آن زمان دست راست راسموس شکسته بود و به همین دلیل خاتمی دست چپ او را فشرد که از او به دلیل اصرار در دست دادن با نخست وزیر کشوری به خشم آمده بودند.

 

همه دیدارهای جنجالی با چهره های خارجی

 


دیدار با دشمن دیروز

در دوران وزارت کمال خرازی، حضور برخی مهمانان خارجی باعث دردسر برای وزیر خارجه وقت ایران شد. یکی از این میهمانان ناجی صبری، وزیر امور خارجه وقت عراق بود که سال ۱۳۸۱ به ایران سفر کرد و پیام کتبی صدام حسین را به همتای ایرانی خود داد. وزارت امور خارجه و دولت ایران به خاطر این دیدار با نقدهای زیادی در داخل کشور روبرو شدند. 

البته کمال خرازی و همتای عراقی اش یک ماه پیش از دیدار تهران، در نیویورک با هم دیدار کرده بودند. هرچند در آن زمان بیش از یک دهه از پایان جنگ ایران و عراق می گذشت اما دو کشور هنوز روابط دیپلماتیک مناسبی نداشتند. در پایان آخرین دیدار ناجی صبری از تهران که تنها چند هفته پیش از حمله به عراق بود، نمایندگان مجلس، کمال خرازی را تهدید کردند اگر باز به عراق برود استیضاح خواهدشد.

 

همه دیدارهای جنجالی با چهره های خارجی

 


احمدی نژاد در نیویورک

محمود احمدی نژاد که پس از خاتمی از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲ ریاست جمهوری ایران را بر عهده داشت به همان میزان که تعداد سفرهای خارجی بیشتری نسبت به دیگر رئیس جمهورهای ایران انجام داد، با انتقادهای بیشتری هم مواجه شد. سال ۱۳۸۲ احمدی نژاد برای شرک در شصت و دومین اجلاس سالیانه مجموع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفت. 

او در آن سفر خواهان بازدید از محل حملات یازهم سپتامبر شد اما این درخواست او رد شد. سخنرانی احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیا و حاشیه های آن نیز با انتقادهای فراوانی در داخل ایران مواجه شد. پیش از سخنرانی احمدی نژاد، رئیس دانشگاه کلمبیا به شدت از مواضع سیاسی رئیس دولت ایران و نقض حقوق بشر در این کشور انتقاد کرد. /مجله مراحم

 

همه دیدارهای جنجالی با چهره های خارجی

 


سفر بدون استقبال و دیدار رسمی

سال ۱۳۸۷ زمانی که احمدی نژاد برای شرکت در اجلاس سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) به کشور ایتالیا وارد شد هیچ استقبال رسمی یی از او صورت نگرفت. سیلویو برلوسکونی، نخست وزیر وقت ایتالیا و پاپ بندیک شانزدهم هم درخواست های او برای دیدار را رد کردند و احمدی نژاد در نهایت توانست از میان سران کشورهای حاضر در اجلاس فقط با عبدالله واد، رئیس جمهوری وقت سنگال و یاسوئو فوکودا، نخست وزیر ژاپن دیدار داشته باشد. با وجود آنکه حامیان احمدی نژاد در ایران از این سفر هم به عنوان یک موفقیت یاد کردند اما بسیاری از مخالفانش حضور او را در اجلاس فائو به باد انتقاد گرفتند و آن را نشانه ای از انزوای سیاسی ایران در عصه بین المللی عنوان کردند. 

محمود احمدی نژاد تابستان سال ۱۳۹۱ هم در سفری به برزیل برای شرکت در اجلاس ریو- ۲۰ با وضعیت مشابهی رو به رو شد. هیچ یک از مقام های دولتی به استقبال او نیامدند و رئیس جمهور برزیل- میزبان اجلاس- در ملاقات دوجانبه با محمود احمدی نژاد شرکت نکرد. مراسم استقبال او بدون تشریفات مرسوم و مراسم و بدرقه رسمی او با حضور شماری از نیروهای پلیس و گارد فرودگاه در یک عکس یادگاری با احمدی نژاد انجام شد.

 

همه دیدارهای جنجالی با چهره های خارجی

 


تنش در الازهر

سفر احمدی نژاد به مصر پس از به قدرت رسیدن محمد مرسی، رئیس جمهوری پیشین این کشور، یکی از پرحاشیه ترین سفرهای مردی بود که سفر را به خاطر سفر دوست داشت فارغ از دستاوردهای احتمالی. او در این سفر با شیخ احمد الطیب (شیخ الازهر)، از مقام های دینی نهاد الازهر دیدار کرد که روند آن دیدار به شکلی بود که شیخ الازهر پس از آن در بیانیه ای مخالفت خود را با گسترش تشیع اعلام کرد. شیخ الازهر در واکنش به دیدار پرتنشی که با احمدی نژاد داشت حتی حاضر نشد در کنفرانس مطبوعاتی پس از آن شرکت کند. در آن زمان حمایت ایران از دولت بشار اسد در سوریه نیز باعث شد گروهی از معترضان سوری علیه احمدی نژاد تجمع کنند و حتی یکی از تجمع کنندگان تلاش کرد تا با پرتاب کفش به سوی احمدی نژاد اعتراض خود را نشان بدهد.

 

همه دیدارهای جنجالی با چهره های خارجی

 


در آغوش گرفتن مادر چاوز

آخرین دیدار رسمی احمدی نژاد از یک کشور خارجی که در اسفند ۹۱ انجام شد و برای شرکت در مراسم درگذشت هوگوچاوز صورت پذیرفت، با واکنش منفی شماری از سیاستمداران و روحانیون قم مواجه شد. احمدی نژاد که پس از خبر درگذشت چاوز، یک روز عزای عمومی در ایران اعلام کرده بود، او را در پیامی به عنوان یکی از منجیان بشریت معرفی کرد که به همراه همه صالحان و مسیح بازخواهدگشت. پس از آن، رئیس جمهوری ایران به ونزوئلا رفتن و انتشار عکس های احمدی نژاد در حالی که مادر هوگو چاوز را برای دلداری دادن به او در آغوش گرفته بود، جنجالی دیگر به وجود آورد و حتی بسیاری از حامیان احمدی نژاد هم به انتقاد از عملکرد او در این سفر پرداختند.

 

همه دیدارهای جنجالی با چهره های خارجی

 


و باز هم اسرائیل

یه غیر از خود احمدی نژاد که سفرهای پرحاشیه فراوانی داشت، یکی از وزیران او هم، در سفری به امان پایتخت کشور اردن جنجال آفرین شد. محمدمهدی زاهدی، وزیر علوم دولت اول احمدی نژاد، به ادعای برخی منابع خبری در سال ۲۰۰۸ در حاشیه کنفرانس سزامی در اردن با همتای اسرائیلی خود دیدار کرد.

هرچند این دیدار از سوی مقام های ایرانی تکذیب شد اما انتشار عکس های مربوط به آن دیدار دردسرها و انتقادهای زیادی را برای آقای زاهدی به وجود آورد که برخی، دلیل اصلی حضور نیافتن او در دولت دوم احمدی نژاد را با آن مرتبط می دانند. او اکنون از نمایندگان مجلس نهم است.

 

همه دیدارهای جنجالی با چهره های خارجی
 
 

 

احضار ظریف به‌ مجلس بخاطر قدم‌ زدن با کری

 

محمد‌جواد ظریف وزیر امور خارجه، به خاطر قدم زدن با جان کری در خیابان‌‌های ژنو به مجلس فراخوانده خواهد شد تا به گفته یک نماینده گروه پایداری (حامیان احمدی نژاد و جلیلی) پاسخگوی سئوالات «سنگین»! نمایندگان باشد!

 

سفر ظریف به پاریس پس از ماجرای نشریه «شارلی ابدو» و قدم زدن وی با کری در حاشیه مذاکرات هسته‌ای ژنو با خشم گسترده تندروها مواجه شده و «جبهه پیروان خط امام و رهبری» هم روز پنجشنبه (دوم بهمن) با صدور بیانیه‌ای به این مسئله اعتراض کرده است!

 

 

 
 



سوژه های راهپیمایی ۲۲ بهمن (تصاویر)

صبر کنید تصاویر بارگذاری شوند

.

.

.

.

.

 

سوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمن

سوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمن

سوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمن
18195_205سوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمن
سوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمن
سوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب اسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمنسوژه های جالب در راهپیمایی 22 بهمن , تصاویر جالب از 22 بهمن , تصاویر جالب از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختران بی حجاب در تظاهرات 22 بهمن , عکس های دختران بد حجاب در 22 بهمن , عکس از دختران در 22 بهمن , عکس از سوژه های جالب 22 بهمن , عکس های متفاوت از راهپیمایی 22 بهمن , عکس های زنان خوشگل در راهپیمایی 22 بهمن , عکس های دختر های خوشگل و بی حجاب در راهپیمایی 22 بهمن , 22 بهمن , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 94 , عکس های راهپیمایی 22 بهمن 95 , عکس های جالب از 22 بهمن  , عکس های جالب از راهپیمایی 22 بهمن

 

 

 

حاشیه‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن (تصاویر)

صبر کنید تصاویر بارگذاری شوند
 
 
 
 
مجله مراحم
مجله مراحم
مجله مراحم
 
 

چه خبر از شبکه‌های اجتماعی هنرمندان؟! +تصاویر (سری ۴۷)

 داریوش خان فرهتگ، مرد همیشه مجرم و خلافکار سینما (در نقش ها) در محوطه برج میلاد در حال راهنمایی مهمانان به سالن اصلی.

 

مجله مراحم

 

 


پردیس احمدیه، ستاره نوظهور سینما که در جشنواره چشمان زیادی را به خود خیره کرده بود.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)

 


این هم مد جدید است که چهره ها در کنفرانس خبری از خبرنگاران و عکاسان عکس می‌گیرند!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عاجرانه امیدواریم که این تراشیدن ابرو بخاطر گریم فیلم باشد و مُد و ظاهر جدید نباشد! واقعاً تحمل خیل افراد بی ابرو در جامعه بسیار سخت است!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


هانیه جان اینطور که شما به خبرنگار عزیز نگاه میکنی، مطمئن باش سوال یادش می‌رود!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


زوج هنرمند، یعنی بهروز افخمی و مرجان شیرمحمدی در حاشیه جشنواره. زوجی که به زوج متروسوار هم معروفند، چون همیشه با مترو در شهر تردد می‌کنند. اگر مسیر خانه یا محل کارتان به مترو قیطریه بخورد بدون شک بهروز افخمی را کتاب به دست در آنجا دیده اید.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


علی مصفا در حال چاق کردن نفس! شما که بین المللی هستید و انقدر خوب فرانسوی صحبت می‌کنید دیگر چرا؟!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


سروش صحت و آزاده نامداری در حال ورود به سالن. 
 

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


ساره بیات در کنار پدر خوشتیپ‌اش روی فرش قرمز.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


حسین یاری و پسرش سروش. پدر کو ندارد نشان از پدر که میگن، همینه!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


سلفی خواهران توسلی، طناز و هانیه.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


کامران نجف زاده و پسرِ بازیگرش امیر کیان که یکی از خوشتیپ های مراسم بود این آقا پسر. همانطور که میبینید کامران جان برای امیر کیان از همین الآن صفحه اینستاگرام ساخته است تا بعد ها دچار مشکل جدی نشود!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


امیر علی نبویان و رعنا آزادی ور در سالن جشنواره.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)

 


مونا برزویی و آزاده نامداری در کاخ جشنواره.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


باران کوثری و مصطفی زمانی در پارکینگ پردیس سینما ملت.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


با گذشت نزدیک یک هفته از شروع جشنواره، هنوز هم برخی دوستان با ساعات جشنواره و کنفرانس های خبری مشکل جدی دارند!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


بهرام رادان هر جایی باشد برای ابراز و اثبات متفاوت و خاص بودنش راهکاری پیدا می‌کند. در اینجا هم طی اقدامی متفاوت با عکاسان سلفی گرفته است!/مجله مراحم

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکس جالبی که یکی از عکاسان از این کار بهرام رادان ثبت کرده است.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


ستاره ها منتظر اکران فیلم «خانه دختر». از آن انتها پریناز ایزدیار، حدیث میرامینی، شیرین اسماعیلی، دوست عزیزمان، مهرانه خانم مهین ترابی و الیکا عبدالرزاقی. عکس را هم همسر الیکا خانم گرفته اند.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


محمد سلوکی و سیدجواد یحیوی در حال تماشای یکی از فیلم ها.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


رز رضوی هم از آن دسته دوستانی بود که صرفاً برای اعلام حضور در جامعه هنر و سینما به جشنواره رفته بود. وگرنه نه فیلمی در حال پخش داشت، و نه تئاتری.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


بدون شک جذاب ترین فرد جشنواره در شب گذشته، این دختر خانم زیبا و شیرین زبانی بود که در آغوش مهتاب کرامتی نشسته است. بازیگر خردسالی که در فیلم عصر یخبندان بازی کرده است.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


زیبایی و خوشتیپی این دخترک هر ستاره ای را برای گرفتن عکس یادگاری با او وسوسه می‌کرد.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


خب، عکس های جشنواره تمام شد، می‌رویم سراغ فیسبوک. می‌بینید که پرستو صالحی در صفحه فیسبوک اش همه چیز را به گردن اینستاگرام انداخته است!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


شهره سلطانی در یک تئاتر یا نمایش خانوادگی و دوستانه در حال هنرنمایی در نقش «باباکرم»!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


سپند جان یک پیشنهاد که دیگز انقدر عصبانی نشوی! کامنت ها و نظرات را نخوان و مانند اکثر دوستان هر کاری که دلت میخواهد انجام بده!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


استاد علی نصیریان ۸۰ ساله شد. با آرزوی طول عمر و سلامتی برای هنرمند ارزشمند کشورمان./مجله مراحم

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)

 


مهناز افشار چند روز پیش با یک خبر خوش هواداران اش را سورپرایز کرد و آن این بود که ایشان یک دختر خانم کوچولو در راه دارند و به زودی به دنیا خواهد آمد. ما نیز از جانب خودمان این اتفاق شیرین را به مهناز عزیز تبریک می‌گوییم. انشاالله قدمش خوش و پر برکت باشد. این عکس را هم گذاشت تا هر کسی که میخواهد تبریک بگوید زیر همین پست کامنت بگذارد و دایرکت اش را شلوغ نکند!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


امیرحسین صدیق در نمایی از سریال جدیدش «زیر لب بشمار» که نقش یک روحانی را بر عهده دارد.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)


علیرام نورایی در حال پرزنت بیزینس جدیدش و همچنین بیان نکته هایی در باره قاچاق کالا و دغدغه های جوانان. /مجله مراحم

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


سلفی محمدرضا گلزار و عکاس اش در حال رفتن سر صحنه عکاسی. احتمالاً بزودی عکس هایی جدید از رضا گلزار با ته ریش اینستاگرام را قُرُق خواهد کرد! 

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


باز هم یک مجموعه با سوژه یک خانواده از سطح پایین اجتماع ولی آبرومند، با مشکلات اقتصادی و تضاد های اجتماعی با ماشینی قراضه و از همه مهمتر نعره های فیل افکن مریم امیرجلالی!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


ترلان خانم پروانه با این تصویری که ملاحظه می‌کنید، «حساب کار» را با یک پکیج زیبا به صورت سفارشی تقدیم مخاطبین خاص‌اش کرد!
 

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


مرجان سپهری عکسی از کار جدیدش به اشتراک گذاشت که به نظر می‌رسد یک فیلم مربوط به سینمای دفاع مقدس باشد.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکس جالبِ جانیار ارجمند، پسر برزو و کوچکترین عضو خانواده هنرمند ارجمند که نشان می‌دهد او هم دستی در هنر و سینما، مخصوصاً فیلم های وسترن دارد!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


لیندا کیانی و سحر قریشی در افتتاحیه یک رستوران.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


سلفی فاطیما بهارمست با سر در دانشگاه تهران.
 

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


جدیدترین پست برادر مسعود ده نمکی. 

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکسی که منجر به قطع رابطه پریناز ایزدیار با سام درخشانی و سایر دوستان شد!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


احمدرضا عابدزاده و همسر محترم در روبه روی یک هتلِ لوکس.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


سلفی حامد زمانی با حاج صادق آهنگران. این عکس از آن دسته عکس هایی است که لنز دوبین هم در معذوریت و رودربایستی شدید بوده است! حاج صادق آهنگران و سلفی؟! حامد جان چکار داری می‌کنی؟!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکس آرشیوی از ملی پوشان در استرالیا. عکسی که علیرضا حقیقی به اشتراک گذاشته بود.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


محمدرضا غفاری در کنار کاخ کنگره آمریکا در واشنگتن.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


علی صادقی با این عکس هواداران را از یک فریب رسانه ای مطلع کرد.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


بله. تعبیر متین خانم ستوده از ۳۰ سالگی. در سال های دیگر زندگی این تاثیر پذیری ممکن نیست.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


مریم معصومی و خواهرش در یکی سینماهای تهران منتظر اکران یکی از فیلم های جشنواره.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکس بدون شرح خاطره حاتمی.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


الناز شاکردوست در حال تماشای منظره زمستانی از پنجره هواپیما. سفر بی‌خطر الناز جان.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکسی از کیک تولد میترا حجار.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


مهدی پاکدل آپدیت بودنش را در حوزه جوک های وایبری به رخ کشید.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


الناز حبیبی و صبحانه اعیانی اش. پَن کیک با آب پرتقال و نان سنگک!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


هنوز هم این سوال در ذهنمان مانده که عزیزان این برف ها را از کجا می آورند!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


مهدی ماهانی و جنبه ای دیگر از ارزش هایش!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


علیرضا نیکبخت واحدی در زادگاه اش در حال زیارت امام رضا (ع). علیرضا جان رو به حرم دعا کنی بهتر است.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


سردار آزمون که این روز ها حسابی در حال فعالیت های تجاری و تبلیغاتی است. کاملاً مشخص است که سردار با سن کم اش هوش اقتصادی بالایی دارد، البته از فرزند بزرگترین تاجر اسب ایران انتظار دیگری نمی‌شود داشت.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


اشکالی ندارد. تصاویر خودشان به اندازه کافی گویا هستند، این دوستانی هم که متن می‌نویسند اضافه کاریشان است.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


کشف یک نوع سلفی جدید. سلفی ماشین به ماشین! با تشکر از علی اوجی و رضا یزدانی.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


سلفی رضا رشیدپور و احسان حدادی.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکس متفاوت سحر ولدبیگی از گربه ای که روی صندلی ماشین نشسته است و در عین حال سلفی خودش هم افتاده است.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


پرستو صالحی این فوطی سرلاک را با عشق تقدیم به هواداران اش کرد. این یعنی پرستو تمامی هواداران را بچه فرض کرده است!
 

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


آزیتا ترکاشوند، جعفر دهقان و مهران رجبی در نمایی از سریال «گذر از رنج ها» که از تلویزیون در حال پخش است.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکس بدون شرح مانی نوری. دربازه این دسته از دوستان می‌گویند که کودک درونشان فعال است، ولی در مانی بیشتر باب اسفنجی درون اش فعال است تا کودک درون!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


حنانه شهشهانی و توصیه ای به جوانان!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکس آسانسوری بزرگان. سید محمد خاتمی، آیت الله موسوی بروجردی در کنار داماد و نوه اش، سید حسن خمینی و سید احمد خمینی.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


این عکس را صرفاً بخاطر دمپایی های جالب دوست سامان گوران انتخاب کرده ایم. باید به ذهن خلاق طراح این دمپایی آفرین گفت!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


بنیامین و گروه اش به آلمان رسیدند تا کنسرت های دور اروپا را استارت بزنند. در اینجا هم بارانا خانم خسته و کوفته نشسته است.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


یاس، اولین خواننده رپ مجاز در کشورمان. مطمئناً حق شخص دیگری جز یاس نبود که این عنوان را تصاحب کند. با صدای خاص و اشعار تتاثیرگذارش. در اینجا هم در حال پرتاب کلمات به سمت میکروفن است.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


مریم امیرجلالی در کنار مقبره یکی از عزیزان و انتقادی عجیب از شهردار تهران. الآن مشکل کجاست مریم خانم؟! این که چراغ های بالای مزار را دله دزد ها باز کرده اند چه ربطی به محمدباقر قالیباف دارد؟!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


خدا بد ندهد امین جان. انشاالله حال مادر هر چه سریع‌تر خوب شود.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


سلفی بازیگران و عوامل یک سریال در پشت صحنه. محمدحاتمی، خشایار راد با آن صدای لطیف اش در کنار خانم پوراندخت مهیمن و سایر دوستان.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)

 


خشایار اعتمادی و مرور خاطرات. خاطرات زمانی که بدون رقیب، در اوج بود.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


شیما نیکپور و بازسازی جالب یکی از عکس های کودکی اش.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


نگار جواهریان و دوستان در حال صرف املت در یک قهوه خانه قدیمی.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


هیچی، ما هم در اینستاگرام عکس های شما و سایر دوستان‌تان را لایک می‌کردیم!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


عکسی که ترانه علیدوستی ۴ بامداد دیشب به اشتراک گذاشت. 

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


لیلا اوتادی همچنان در چالش عکس بدون آرایش به سر می‌برد!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)

 


جدیدترین عکس آتلیه ای شهره قمر.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)

 


پولاد خان کیمیایی در کنار بوچ کسیدی و ساندنس کید!

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)
 


و در پایان عکس آتلیه ای بهاره افشاری با متنی حکیمانه و فلسفی.

چهره ها در شبکه‌های اجتماعی (75)

عکس های خبری از ایران و جهان (سری ۲۹)

صبر کنید تصاویر بارگذاری شوند

.

.

.

.

 

 

 

سفر معصومه ابتکار به زابل. (ایسنا/ بهروز شهرکی)

تصویر
تصویر
تصویر

 

 

 

 

 

 

 

تجمع دانش‌آموزان مشهدی در محکومیت اهانت به پیامبر اسلام (س). (ایسنا/ صادق حاتمی)

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

 

 

 

 

 

 

 

جلسه علنی مجلس شورای اسلامی. (تسنیم/ سیدمحمود حسینی)

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

 

 

 

 

 

 

 

زندگی در شادگان؛ خوزستان. (ایسنا/ فاطمه خاکجسته)

تصویر

تصویر

 

 

 

 

 

 

 

تماشای تئاتر خیابانی. (ایرنا/ مرضیه موسوی)

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

 

 

 

 

 

 

 

نمایش نیروی هوایی ایتالیا. (Filippo Monteforte/ AFP/Getty Images)

تصویر

 

 

 

 

 

برف در بوستون. (Charles Krupa/ AP)

تصویر

 

 

 

 

 

بارش سنگین برف در مسکو. (EPA/SERGEI ILNITSKY)

تصویر

 

 

 

 

 

 

میمون در هوای سرد نزدیک سرینگر. (EPA/FAROOQ KHAN)

تصویر

 

 

 

 

 

 

سربازان اوکراین در روستایی نزدیک دونتسک. (Anastasia Vlasova/ European Pressphoto Agency)

تصویر

 

 

 

 

 

 

خواب کودک در کارگاه آجرپزی در یانگون. (REUTERS/Soe Zeya Tun)

تصویر

 

 

 

 

 

 

برنده مسابقه پرش با اسکی و هم‌تیمی‌اش در آلمان. (AP Photo/Michael Probst)

تصویر

 

 

 

 

 

 

عکس گرفتن با مار زنگی در آستین. (Eric Gay/ AP)

تصویر

 

 

 

 

 

 

جستجو برای مواد قابل بازیافت در سایت زباله؛ لیائونینگ. ( REUTERS/Stringer)

0

.

.

.

.

اینجا آفریقا است تلاش برای پیدا کردن طلا در دل کوه (تصاویر)

 استخراج طلا در کشور آفریقایی غنا از پیشینه طولانی ای برخوردار است. در حال حاضر درآمد حاصل از صادرات طلا، ۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می دهد.

 

تب طلا

کارگاه استخراج طلا در جمهوری آفریقای مرکزی

کارگاه استخراج طلا در جمهوری آفریقای مرکزی

کارگاه استخراج طلا در جمهوری آفریقای مرکزی

کارگاه استخراج طلا در جمهوری آفریقای مرکزی

کارگاه استخراج طلا در جمهوری آفریقای مرکزی

کارگاه استخراج طلا در جمهوری آفریقای مرکزی

کارگاه استخراج طلا در جمهوری آفریقای مرکزی

 
 


مشاهده آرشیو این مطلب:خارج از مرززیر موضوعات : گزارش تصویری

ژاپنی ها در شوک اعدام خبرنگارشان توسط داعش (تصاویر)

 
 


مشاهده آرشیو این مطلب:خبرهای جهان

رژه موتور سواران مسلح در خیابان های تهران (تصاویر)

رژه موتورسواران نیروهای مسلح به مناسبت ۱۲ بهمن

1422778484038_borna ghasemi-15

 
 


مشاهده آرشیو این مطلب:گزارش تصویری

سوء تغذیه شدید در آفریقای جنوبی +تصاویر

 پس از گذشت یک سال از آغاز جنگ داخلی در کشور آفریقایی سودان جنوبی، حدود ۴ میلیون نفر از مردم این کشور برای تامین نیازهای اساسی نظیر آب و غذا با مشکل مواجه اند.

 

مجله مراحم

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

سوء تغذیه

 
 


مشاهده آرشیو این مطلب:خبرهای جهان

اوضاع اهواز وخیم است! همچنان خاک می‌بارد (تصاویر)

دید افقی در اهواز به کمتر از ۴۰۰ متر رسیده و غلظت گرد و غبار ۱۵ برابر حد مجاز است.مجله مراحم: به گفته مدیرکل هواشناسی خوزستان، استقرار سامانه کم‌فشار جنوبی در سطح منطقه و وزش باد قابل ملاحظه، موجب وقوع پدیده گردو غبار، به‌ویژه در شهرستان‌های آبادان و اهواز شده است.کوروش بهادری، ادامه داد: «این سامانه کم‌فشار تا پایان هفته جاری در خوزستان مستقر است و انتظار می‌رود در این مدت در برخی از شهرهای جنوبی این استان بار دیگر شاهد بروز پدیده گرد و غبار باشیم. همچنین به دلیل بادهای شدید، شمال خلیج‌فارس نیز مواج خواهد بود.»

 

او کانون اصلی گرد و غبار این روزها در برخی از شهرهای خوزستان را خاک‌های برخاسته از کشور عراق اعلام کرد.

 

صبر کنید تصاویر بارگذاری شوند

.

.

.

.

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
عکس آخر را کاربر “پریسا از اهواز” ارسال کرده است
 
 883622_512-333x147

 

 
 


مشاهده آرشیو این مطلب:خبرهای ایرانزیر موضوعات : گزارش تصویری

تشییع فرمانده اسرائیل که در حملات حزب‌الله کشته شد (تصاویر)

با حضور رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی جنازه یکی از افسران کشته شده در حمله موشکی حزب الله در گورستان اورشلیم دفن شد.
مجله مراحم: صدها صهیونیست جنازه افسر تیپ گفعاتی را که روز گذشته در حمله رزمندگان حزب‌الله لبنان به مزارع اشغالی شبعا کشته شده بود را تشییع کردند.
 
 


مشاهده آرشیو این مطلب:خبر های سیاسی

عکس های خبری از ایران و جهان (سری ۲۸)

صبر کنید تصاویر بارگذاری شوند

.

.

.

.

 

تجمع مردم مقابل شورای شهر تهران. (تسنیم/ حسین ظهروند)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

نشست نایب رییسان هیات‌های فدراسیون فوتبال بانوان. (ایسنا/ منا هوبه‌فکر)
تصویر
تصویر
تصویر

استقبال مردم گنبد از سردار آزمون، بازیکن تیم ملی فوتبال. (تسنیم/ ابوطالب ندری)
تصویر
تصویر
تصویر

اجرای نمایش خیابانی در محوطه تاتر شهر. (ایرنا/ مرضیه موسوی)
تصویر
تصویر
تصویر

مراسم ختم شهید الله دادی و جهاد مغنیه. (ایسنا/ روح‌اله وحدتی)
تصویر
تصویر
تصویر

آلودگی هوای اهواز. (ایسنا/ میلاد اسماعیلی/ محمدرضا صالحی)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

شادی برای بیرون راندن داعش از کوبانی. (Bulent Kilic/ AFP/Getty Images)
تصویر

آزادی روستای شاروین در دیاله عراق از نیروهای داعش. (Ahmad Al-Rubaye/ AFP/Getty Images)
تصویر

تظاهرات در کوزوو و درخواست اخراج یکی از سیاستمداران دولت. (Armend Nimani/ AFP/Getty Images)
تصویر

بازی کودکان فلسطینی در نزدیکی غزه. (Mohammed Abed/ AFP/Getty Images)
تصویر

جلسه آموزشی پلیس افغانستان. (Aref Karimi/ AFP/Getty Images)
تصویر

تماشای سخنان نخست‌وزیر هند و رئیس‌جمهور آمریکا در هند. (Divyakant Solanki/ European Pressphoto Agency)
تصویر

مسلمانان هندی در راه مسجد در دهلی نو. (AP Photo/Tsering Topgyal)
تصویر

گریه بعد از آسیب‌دیدن خانه با موج‌های سنگین؛ مارشفیلد، ایالات متحده. (Michael Dwyer/ AP)
تصویر

چهره برفی نیویورک. (Yana Paskova/ Getty Images)
تصویر

بارش شدید برف در هال، ماساچوست. (Gary Higgins/ The Quincy Patriot Ledger/ AP)
تصویر

واکسن فلج اطفال کودکان در پاکستان. (Rizwan Tabassum/ AFP/Getty Images)
تصویر

باشگاه گلف امارات در دبی. (Ross Kinnaird/ Getty Images)
تصویر

لمورهای دم‌حلقه‌ای در جنگل گینگ‌دائو چین. (REUTERS/China Daily)
تصویر

.

.

.

.

.

رقص و شادی کُردهای کوبانی برای خروج داعش (تصاویر)

پس از آنکه روز گذشته کردهای سوریه توانستند پس از چهار ماه جنگ، کوبانی را به طور کامل از کنترل داعش خارج کنند مردم کردنشین شهرهای مختلف سوریه و ترکیه به خیابان ها ریختند و به جشن و پایکوبی پرداختند.
 
مجله مراحم:  در شهرهای مختلف کردنشین ترکیه مردم با تجمعات در میدان‌های اصلی شهر به جشن و پایکوبی پرداختند.
 
مردم”دیاربکر” به محض شنیدن خبر آزاد شدن شهر کوبانی سوریه و پاکسازی آن از وجود تروریست‌های تکفیری به خیابان‌ها ریختند و شروع به پایکوبی و شادمانی کردند.
 
این مراسم که با آتش بازی همراه بود تا پاسی از شب ادامه داشت و کردهای دیاربکر این رخداد مهم را به هم تبریک گفتند. کردها در جای جای مناطق شرق و جنوب شرق ترکیه نیز با تشکیل تجمعاتی بزرگ، این پیروزی را جشن گرفته و به پایکوبی پرداختند.
 
اما در برخی مناطق کردنشین ترکیه پلیس برای متفرق کردن مردمی که آزادی کوبانی را جشن می‌گرفتند، گاز اشک آور شلیک کرده است. عکس‌های زیر که در رویترز و برخی شبکه های اجتماعی کرد زبان منتشر شده جشن و پایکوبی پیشمرگ‌های کرد پس از آزادسازی کوبانی و نیز شادمانی مردم “دیاربکر” را نشان می‌دهد.
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی

 

(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
(تصاویر) جشن آزادی کوبانی
 
 


مشاهده آرشیو این مطلب:خبر های سیاسی

این عکس‌ها یک دنیا درد دارند

عکس های پرتره و خبری دو دسته از با ارزش ترین بخش های عکاسی هستند که متاسفانه به آن جایگاهی که لایقش هستند نرسیده اند و آنطور که باید دیده نشده اند به همین دلیل من در خیلی از پست های عکاسی به این دو گروه از عکس ها می پردازم. در این پست هم به پرتره هایی از انسان هایی می پردازیم که رنج دیده اند…صدمه دیده اند و نابود شدند از بی خردی گروهی انسان نما . عکس هایی از جنگ ها در نقاط مختلف دنیا و ظلم انسان ها به هم. با دیدن این عکس ها به این فکر می کنم که یک انسان تا چه حد می تواند از ذات اصلی خودش فاصله بگیرد؟ کارهایی را انجام دهد که حیوانات با یکدیگر نمی کنند. بشریت از نظر دانش و فناوری و رشد اطلاعات پیشرفت حیرت انگیزی داشته، اما یک ناهماهنگی بسیار مشخص بین این پیشرفت و بهروری در جهت آرامش و امنیت او مشاهده می شود. این شکاف موجود چنان عمیق است که احتمال نابودی انسان یا حداقل صدمات غیر قابل جبران ناشی از آن چندان بعید نیست. اخبار مشمئز کننده و رو به گسترشی که بطور مداوم سر خط اخبار خبرگزاریهاست، پیش از آنکه اطلاع رسانی باشد، اخطار دهنده است.
متاسفانه بجای آنکه قدرت مداران در صدد از میان بردن دلایل و شرایطی باشند که بشریت را با این وضع رو به رو کرده، فقط در مانور قدرت و بهره برداری سیاسی و اقتصادی از آن هستند. در برجهای پولادین بسر می برند و زرادخانه ها را نشان می دهند و خط و نشان می کشند. در حالیکه هرچند این مشکل به صورت نظامی (اعم از آشکار و پنهان) خودنمایی می کند، اما نه دلایلش نظامی است و نه راه حل آن از مسیر قدرت نظامی می گذرد .

به امید روزی که همه ی انسان ها آدم بودن را بیاموزند.


سمیه مهری و دخترش رانا افغانی پور در حال بوسیدن مادرش. این مادر و دختر بر اثر یک حمله ی اسیدی بخش های زیادی از صورت و بینایی خودشان را از دست دادند و می گویند دیگر کسی علاقه ای به بوسیدن آنها ندارد

powerful-human-portraits-5__880

جوانی که پس از آزادی از کمپ مرگ ,صدمات زیادی بر بدنش وارد شده است

مجله مراحم

جراح قلب نشسته در کنار بیمارش. در شرایط بحرانی جنگ و با نبود امکانات ,جراحی پیوند قلب بیش از ۲۳ ساعت به طول انجامید و با موفقیت پایان یافت. دستیارش از شدت خستگی به خواب رفته است.

111111

” دیگو فرازاو ” پسر ۱۲ ساله ی برزیلی در حال نواختن ویالون در مراسم تشییع جنازه ی معلمش

humans-of-world-powerful-portrait-photography-18__880

مادری به همراه فرزندش که هردو از سوء تغذیه رنج می برند در اردوگاه نیجریه

humans-of-world-powerful-portrait-photography-20__880

دختر بچه ای که در میان آوارهای خانه اش به دام افتاده. او ساعتی پس از ثبت این عکس جان خودش را از دست داد

humans-of-world-powerful-portrait-photography-25__880

پیرزن ۱۰۶ ساله ای که برای محافظت از خانه اش مسلح شده است

humans-of-world-powerful-portrait-photography-26__880

آثار به جا مانده از بمب اتمی هیروشیما

point 2 image-Optimized

سربازی در جنوب ویتنام در سال ۱۹۶۵ . به راستی که جنگ مانند جهنم است

Vietnam 35th Anniversary

دختربچه ای که یک موش مرده را به جای عروسکش بغل کرده است

مجله مراحم

شبه نظامی چینی در حال تعلیم دیدن و اشک هایی که از چشمانش جاری می شود

powerful-human-portraits-1__880

پسری پس از نجات دادن خواهر کوچکش. خانه ی آنها بر اثر بمباران با خاک یکسان شد

powerful-human-portraits-2__880

دانش آموزان نابینایی که بدنشان فاقد رنگدانه است. خوابگاهی در هند

powerful-human-portraits-7__880

دختری در جنگل های ماداگاسکار

powerful-human-portraits-18__880

خانواده ای در سیبری در حال خوردن خون و گوشت داغ حیوانی که شکار کرده اند

powerful-human-portraits-9_

زنی مبتلا به نوع خاصی از سندروم که در همه جای بدنش مو رشد می کند. اصطلاحا به این دسته از افراد گرگینه می گویند

4444

زن مغولی که به مرگ محکوم شده و باید آنقدر در این قفس چوبی بماند تا از گرسنگی جانش را از دست بدهد

point 7-Optimized

 
 

 

به اشتراک بگذارید

مراسم تشییع ملک عبدالله پادشاه عربستان (تصاویر)

در پی مرگ پادشاه عربستان اردن ۴۰ روز، بحرین ۴۰ روز، فلسطین ۳ روز و امارات ۳ روز عزای عمومی اعلام کردند.
کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای اف سی) نیز امروز در مقر دائمی خود در کوالالامپور مالزی پرچم خود را نیمه برافراشته کرد.
‘شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه’ رییس فعلی ای اف سی امروز درگذشت ملک عبدالله را ضایعه ای بزرگ هم برای مردم عربستان و هم قاره آسیا خواند.
 
 
 
 
 
مراسم تشییع جنازه عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در مسجد ترکی برگزار شد.
 
 
مجله مراحم: مراسم تشییع جسد ملک عبدالله در سایه تدابیر امنیتی در مسجد ترکی شهر ریاض برگزار شد که در این مراسم مقاماتی از کشورهای مختلف حضور داشتند. پس از نماز، پیکر ملک عبدالله بر دستان پسران و اعضای خانواده‌اش تشییع شد و در قبرستان “العود” در ریاض به خاک سپرده شد.
 
 
صباح الأحمد الجابر الصباح، امیر کویت اولین رهبر در میان رهبران کشورهای عربی بود که به همراه هیاتی بلند پایه وارد ریاض شد تا به خاندان سعود تسلیت بگوید و در مراسم خاکسپاری شرکت کند.
 
 
پس از قطر نیز حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین به همراه هیاتی رسمی وارد ریاض شد. خلیفه بن زاید آل نهیان، حاکم امارات، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، نواز شریف، نخست وزیر پاکستان و عمر البشیر، رئیس جمهور سودان از دیگر کسانی بودند که برای شرکت در مراسم خاکسپاری ملک عبدالله به ریاض رفتند.
 
 
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله
(تصاویر) مراسم تشییع ملک عبدالله

 

 
 

 

به اشتراک بگذارید

عکس های خبری از ایران و جهان (سری ۲۷)

بازدید رییس جمهور از اشیای تاریخی خوروین. (ایرنا/ احسان نادری‌پور)
تصویر
تصویر

جلسه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی. (ایسنا/ محمد کاظم‌پور)
تصویر
تصویر

تهران‌گردی احمد مسجدجامعی در منطقه ۱. (ایسنا/ حمید فروتن)
تصویر
تصویر

تشییع جانباز شهید محمد ذبیحی در گرگان. (تسنیم/ محمد مهدی امیا)
تصویر
تصویر

نماز جمعه تهران. (ایرنا/ فرج صمدی)
تصویر
تصویر

بازدید ربیعی وزیر کار از شیرخوارگاه رفیده. (تسنیم/ فؤاد اشتری)
تصویر
تصویر

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر. (ایرنا/ مهدی جعفری)
تصویر
تصویر

همایش سراسری اصلاح‌طلبان. (ایسنا/ حمیدرضا دستجردی)
تصویر
تصویر
تصویر

هواداران ایران در جام ملت‌های آسیا. (ایرنا/ محمدمهدی مؤذن)
تصویر
تصویر

نمایشگاه ده روز با عکاسان. (تسنیم/ مقداد مددی)
تصویر
تصویر

پاکسازی بوستان وکیل‌آباد مشهد توسط گروه های مردمی. (ایسنا/ امیر حریرچی)
تصویر
تصویر

طلوع آفتاب در جاده چالوس. (باشگاه خبرنگاران/ دامون پور نعمتی)
تصویر
تصویر

کوهنوردی در ارتفاعات تهران. (باشگاه خبرنگاران/ فاطمه پورهدایت)
تصویر
تصویر

کنسرت همایون شجریان در سمنان. (ایسنا/ مسعود محقق)
تصویر
تصویر

مراسم رونمایی از فیلم‌های سی و سومین جشنواره فیلم فجر. (تسنیم/ فؤاد اشتری)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

نشست و رونمایی از پوستر فیلم خداحافظی طولانی و یحیی سکوت نکرد. (باشگاه خبرنگاران/ حامد جمشیدی)
تصویر
تصویر

نقد سریال پرده نشین در قم. (ایسنا/ محسن قائمی)
تصویر
تصویر

بیست و دومین نمایشگاه بین المللی لوستر. (تسنیم/ حسین ظهروند)
تصویر
تصویر

جشنواره غذای تسنیم به نفع بیماران ام اس. (تسنیم/ سیامک ابراهیمی)
تصویر
تصویر

مسابقه اتومبیل رانی کلاس اسلالوم و نمایش موتورسنگین. (باشگاه خبرنگاران/ بهروز علیخانی)
تصویر
تصویر

اجرای نمایش ترانه های تلخ تارا در تبریز. (ایرنا/ کاظم یوسفی)
تصویر
تصویر

تور دوچرخه سواری هوای پاک؛ گیلان. (تسنیم/ علی اسدالهی سوته)
تصویر
تصویر

مسابقات لیگ شطرنج استان همدان. (تسنیم/ عبدالرحمن رافتی)
تصویر
تصویر

شکار گنجشک، تفریح شبانه جوانان سنگر. (مهر/ راما موسوی)
تصویر
تصویر

تجمع برای تماشای پاپ در فیلیپین. (Lisa Maree Williams/Getty Images)
تصویر

تصادف خودرو با اتوبوس مدرسه در هوستون. (James Nielsen, Houston Chronicle/ AP)
تصویر

تظاهرات در پاکستان در اعتراض به توهین مجله شارلی ابدو. (EPA/T. MUGHAL)
تصویر

سالگرد زمین لرزه کوبه در ژاپن. (Jiji Press/ AFP/Getty Images)
تصویر

بازی در مزارشریف. (Farshad Usyan/ AFP/Getty Images)
تصویر

دختر پناهنده افغان بیرون از اسلام‌آباد. (AP Photo/Muhammed Muheisen)
تصویر

کودکان پناهنده افغان بیرون از اسلام‌آباد. (AP Photo/Muhammed Muheisen)
تصویر

هوادار تیم فوتبال ژاپن در دیدار مقابل عراق. (REUTERS/Edgar Su)
تصویر

مسابقه قهرمانی اسنوبرد در اتریش. (Lars Baron/Getty Images)
تصویر

مسابقه قهرمانی اسنوبرد در اتریش. (Stanko Gruden/ Agence Zoom/ Getty Images)
تصویر

 

.

.

.

.

.

.

 

 

جشنواره مراسم پیروان آئین هندو (تصاویر)

مجله مراحم: ماگ ملا،یک جشنواره مذهبی است که سالانه درماه های ژانویه و فوریه درالله آباد هند برگزارمی شود.درطول جشنواره صدها هزارنفر از پیروان آئین هندو، درمحل اتصال سه رودخانه گنگز،یامونا و ساراسواتی غسل می کنند.

مجله مراحم

 
 

 

به اشتراک بگذارید

عکس های خبری از ایران و جهان (سری ۲۶)

صبر کنید تصاویر بارگذاری شوند

.

.

.

.

.

 

 

استقبال رسمی از رییس جمهور ونزوئلا. (ایرنا/ فرج صمدی/ پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

نشست خبری فیلم سینمایی محمد رسول الله(ص). (مهر/ سینا شیری)
تصویر
تصویر
تصویر
َتصویر

تفریح در طبیعت برفی در همدان. (ایسنا/ پوریا پاکیزه)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

جشن پایانی فیلم شهر موش‌ها. (تسنیم/ سیامک ابراهیمی)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

اجرای برنامه شاد برای فرزندان بهزیستی در مشهد. (ایسنا/ داود بهگام)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

تمرین تیم ملی فوتبال. (ایرنا/ محمد مهدی مؤذن)
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

ادای احترام به قربانیان حمله در فرانسه، مقابل کنسولگری فرانسه در استانبول. (AP Photo/Emrah Gurel)
تصویر

پوشش نایلونی پناهگاه خانواده فلسطینی در یک روز بارانی در غزه. (REUTERS/Ibraheem Abu Mustafa)
تصویر

نماز جماعت در بنگلادش. (A.M. Ahad/ AP)
تصویر

ادای احترام سرباز لیبی به نماینده سازمان ملل در طرابلس. (AP Photo/Mohammed Ben Khalifa)
تصویر

تصادف ۱۵۰ خودرو و انفجار در میشیگان. (Courtesy of Michigan Weather via Twitter)
تصویر

ورزشکار چینی در دیدار فینال مسابقات تنیس روی میز در دبی. (Warren Little/ Getty Images for Falcon)
تصویر

مسابقه رالی داکار در شیلی. (Felipe Dana/ AP)
تصویر

آسمان مه گرفته شهر سیاتل. (Elaine Thompson/ AP)
تصویر

صبح سرد و مه‌آلود در جامو. (REUTERS/Mukesh Gupta)
تصویر

 

 

.

.

.

.

برای مشاهده سری های قبلی اینجا کلیک کتید

 
 

 

به اشتراک بگذاری
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 7 صفحه بعد